× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το μεταναστευτικό είναι μια καλή δικαιολογία ώστε να κρύβεσαι πίσω από αυτό και να μην κάνεις τίποτα…»

Γράφει ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΕΡΡΟΣ*

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/5/2020

«Το μεταναστευτικό είναι μια καλή δικαιολογία ώστε να κρύβεσαι πίσω από αυτό και να μην κάνεις τίποτα…»

Ένα διήμερο ταξίδι, ειδικά αν για πολλές ώρες δεν έχεις τι να κάνεις οπότε αναγκαστικά σκέπτεσαι, σε βοηθάει να δεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά.
Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή τριβή τελικά σε εγκλωβίζει και πολλές φορές σε αποπροσανατολίζει. Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει σιγά σιγά να αλλάξουμε στόχευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το μεταναστευτικό πιστεύω ότι, όσον με αφορά, έπραξα αυτά που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε. Από εδώ και μπρος προφανώς και θα το παρακολουθούμε και θα παρέμβουμε, οπότε χρειαστεί, αλλά θα αφήσουμε στους σχολιαστές, στους καταγραφείς των προβλημάτων και τους κάθε λογής τιμητές, την πρωτοβουλία.

Να δούμε και την αποτελεσματικότητα τους πέραν των θεωριών. Αρκετά κρύφτηκαν πίσω από τις ενέργειες του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Επιπλέον κούρασαν και οι καθημερινές ενορχηστρωμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις, η διπλοπροσωπία, η διπλή και τριπλή γλώσσα.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Εμείς θα παραμείνουμε στα μετόπισθεν πλέον, αμυνόμενοι όμως πάντα, «του πατρίου εδάφους». Θεωρώ επίσης ότι το μεταναστευτικό είναι μια καλή δικαιολογία ώστε να κρύβεσαι πίσω από αυτό και να μην κάνεις τίποτα, από αυτά που πρέπει να κάνεις, για να τιμήσεις - έστω και ελάχιστα - την ψήφο των πολιτών που σε εξέλεξαν για μια τετραετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι και έναν δυσκολότερο χειμώνα. Εκεί λοιπόν στρέφεται η προσπάθεια μας, να στηρίξουμε όσο μπορούμε την οικονομία του τόπου και των δημοτών μας.

Να φροντίσουμε τις παραλίες μας, την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, τους αγροτικούς μας δρόμους, τις υποδομές μας, να προχωρήσουμε άμεσα τα έργα μας, να τρέξουμε να ενταχθούμε σε προγράμματα και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς τον δημότη. Αυτά είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Υ.Γ. Καλή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού, εξαιρετικές οι κινήσεις αντιπερισπασμού - αν και μάταιες γιατί η ώρα της αλήθειας έφτασε - σεβαστή και η επιθυμία σας να ζούμε μέσα στην μιζέρια και την γκρίνια για να πετύχετε τις πολιτικές και άλλες στοχεύσεις σας , αλλά δεν θα πάρουμε. Πλέον.

* Ο Ταξιάρχης Βέρρος είναι Δήμαρχος δυτικής Λέσβου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΑΣΤΡΙΑ: Στην καρδιά του Δάσους…

Ένα «μεγαλείο» ανευθυνότητας –Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κοινωνικές Συμμαχίες

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΛΑΣ, γιατρός
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 22/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κορίτσι έξι χρόνων μόνο χωρίς γονείς, έξω από την Ασφάλεια

Οι πρώτες μέρες της χούντας στη Μυτιλήνη μέσα από τις αναμνήσεις - Γράφει η ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Όψιμοι θιασώτες

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ, δικηγόρος, στέλεχος της Νέας Αριστεράς Λέσβου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ποιος θα είναι ο «τυχερός»….

Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ* για τα εγκαίνια του δρόμου Καλλονής-Σιγρίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Πόλεμος, ειρήνη και ευρωεκλογές

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Εφτά δολοφονίες και ύποπτοι θάνατοι συντοπιτών μας

Οι Φίλοι Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας θυμούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα της 21η Απριλίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΕΡΤ: Το παράρτημα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ*
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Πάνω από 6.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

«Ευχαριστούμε την Ελλάδα που έκανε εύκολο το ταξίδι στο όμορφο νησί σας» δήλωσαν οι επισκέπτες που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν από το Τελωνείο Μυτιλήνης, όπου τους περίμενε ούζο!
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ