× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με κορονοϊό γνωστός αντεμβολιαστής γιατρός!

Συρροή ασθενών σε... «αντεμβολιαστική» εκκλησία χωριού στον Ευεργέτουλα. Με 227 ενεργά κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού πλέον η Λέσβος μετά τα χτεσινά νέα 41 κρούσματα. Τρίτος διασωληνωμένος, ασθενής 54 μόλις ετών!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2021

Με κορονοϊό γνωστός αντεμβολιαστής γιατρός!

Με κορονοϊό διαγνώσθηκε πριν τρεις μέρες γνωστός αντεμβολιαστής γιατρός ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή εργασίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης λόγω της άρνησης του να εμβολιαστεί. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή χωρίς μάσκα και την ιατρική του ποδιά συμμετείχε με άλλον αντεμβολιαστή γιατρό σε διαδήλωση στην Προκυμαία της Μυτιλήνη με σύνθημα.... «μας γεμίσατε ψευτιές τώρα και αναστολές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Δευτέρα παραμονή της γιορτής του Αγίου Δημητρίου συμμετείχε με άλλους αντεμβολιαστές από τους οποίους κάποιοι ήδη έχουν νοσήσει, στον εσπερινό σε εκκλησία της περιοχής του Ευεργέτουλα. Ας σημειωθεί ότι ιερέας στο ναό αυτό είναι γνωστός πολέμιος του εμβολιασμού για τη νόσο του κορονοϊού στον οποίο μάλιστα στο παρελθόν για αυτό το λόγο έχει επιβληθεί από το Μητροπολίτη και επιτίμιο. Μάλιστα όπως καταγγέλλεται ο ιερέας αυτός αποτρέπει τους πιστούς να μπαίνουν στο ναό φορώντας μάσκα. Από το χωριό αυτό κατάγονται και οι τρεις μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κάτω Τρίτους οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στη νόσο την περασμένη Παρασκευή.

 

Τα χθεσινά κρούσματα της νόσου του κορονοϊού στη Λέσβο, 41 στον αριθμό, κρούουν κώδωνα κινδύνου για την υγειονομική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυτιλήνης όπου και εντοπίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων. Πλέον το νησί περιλαμβάνεται στην καρδιά των «κόκκινων» νησιωτικών περιοχών της χώρας με 227 ενεργά κρούσματα (κρούσματα της νόσου τις τελευταίες 14 μέρες) ανά 100.000 πληθυσμού. Να αναφέρουμε ότι την ίδια ώρα που η Λέσβος είχε χθες 41 κρούσματα η Λήμνος είχε μόλις ένα, η Χίος και η Σάμος από τρία και η Ικαρία κανένα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος να αναφέρουμε ότι χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης αυξήθηκε σε τρεις ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών με επιπλοκές από τη νόσο του κορονοιού. Ο νέος διασωληνωμένος είναι ένας άνδρας ανεμβολίαστος και αυτός 54 ετών. Διασωληνωμένη παραμένει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα και γνωστή επαγγελματίας της αγοράς 43 μόλις ετών, και αυτή ανεμβολίαστη.

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο