Το Επιμελητήριο Λέσβου καλεί σε ευρεία σύσκεψη όλους τους τοπικούς φορείς με αντικείμενο την πορεία του τουρισμού στη Λέσβο.Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2024, στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό κέντρο«Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τον τουρισμό, συμπεριλαμβανομένωνεκπροσώπωντων επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Υπηρεσιών.
Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο απολογισμός της τρέχουσας τουριστικής περιόδου,η αποτίμηση των δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο, η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς τους και ο προγραμματισμός νέων στοχευμένων δράσεων για την τουριστική περίοδο 2026 στη Λέσβο.