Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου ενημερώνει τους αμπελουργούς-μέλη του ότι η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα 18 Αυγούστου έως και το Σάββατο 23 Αυγούστου 2025, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 18/08 – 7:00-18:00: Μοσχάτα
Τρίτη 19/08 – 7:00-18:00: Μοσχάτα και σταφύλια για ειδική οινοποίηση ΣΑΜΑΙΝΑ
Τετάρτη 20/08 – 7:00-18:00: Μοσχάτα
Πέμπτη 21/08 – 7:00-18:00: Μοσχάτα και Ερυθρά
Παρασκευή 22/08 – 7:00-18:00: Μοσχάτα
Σάββατο 23/08 – 7:00-14:00: Μοσχάτα
Κυριακή 24/08 – Κλειστά
Ο Συνεταιρισμός απευθύνει ιδιαίτερη σύσταση στους παραγωγούς να παραδίδουν σταφύλια με βαθμό γλυκύτητας άνω των 14,0 Be (μπομε) για την καλύτερη οινοποίηση των γλυκών οίνων. Για τα ερυθρά οινοποιήσιμα σταφύλια Α’ ποιότητας, ζητείται να παραδίδονται σε καφάσια, με βαθμό γλυκύτητας 12 Be και άνω, υγιή και με ανεπτυγμένο χρώμα.