× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

My Moment: Ολιστική περιποίηση για σώμα και νου

Η MIMØΣΑ σας περιμένει στη διεύθυνση Αλκαίου 4 στη Μυτιλήνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/3/2025

My Moment: Ολιστική περιποίηση για σώμα και νου
' χρόνος ανάγνωσης

Στον χώρο της ευεξίας, οι ολιστικές θεραπείες περιποίησης επιδερμίδας και οι εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ με φυσικά καλλυντικά έχουν αναδειχθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς προσεγγίσεις ομορφιάς. Η MIMØΣΑ, πιστή στη φιλοσοφία της ολιστικής φροντίδας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, συνδυάζοντας την υγεία της επιδερμίδας με τη συνολική ευεξία του σώματος και του νου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, στον πάνω όροφο, πραγματοποιούνται εξειδικευμένα πρωτόκολλα περιποίησης με τεχνικές facial sculpting – μασάζ. Αυτές οι τεχνικές προάγουν τη φυσική αναζωογόνηση του προσώπου, ενισχύοντας τη μικροκυκλοφορία και προσφέροντας ένα άμεσο lifting effect χωρίς επεμβατικές μεθόδους. Ταυτόχρονα, το μασάζ μειώνει το άγχος και βοηθά στην αποφόρτιση του οργανισμού, προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι θεραπείες στη MIMØΣΑ βασίζονται σε High Performing Phycho-Wellness Skincare, μια κατηγορία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που συνδυάζουν την επιστημονική καινοτομία με τη δύναμη της φύσης. Αυτά τα eco-luxury καλλυντικά έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, παρέχοντας ορατά αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή.

Η φιλοσοφία της MIMØΣΑ δεν εστιάζει μόνο στην αισθητική βελτίωση της επιδερμίδας, αλλά και στη συνολική αναζωογόνηση του ατόμου. Οι θεραπείες της έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτελούν μια ιεροτελεστία χαλάρωσης και αυτοφροντίδας, που επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να βιώσει μια πολύτιμη στιγμή απόλυτης ηρεμίας και αναζωογόνησης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι θεραπείες ονομάζονται "My Moment" – γιατί κάθε συνεδρία αποτελεί μια αποκλειστική εμπειρία ευεξίας, αφιερωμένη στις προσωπικές ανάγκες του δέρματος και της ψυχικής ηρεμίας.

Οι πελάτες που έχουν δοκιμάσει αυτές τις θεραπείες μιλούν για μια εμπειρία που τους αφήνει με αίσθηση ελαφρότητας, αναζωογόνησης και απόλυτης ευεξίας. Μετά από κάθε συνεδρία, το αίσθημα χαλάρωσης είναι τόσο έντονο, που μοιάζει κανείς να "περπατά στα σύννεφα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η MIMØΣΑ, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στις θεραπείες. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από φυσικά, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, που επιτρέπουν τη συνέχιση της φροντίδας στο σπίτι. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα, τη φιλοσοφία και τα προϊόντα που προσφέρονται, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο mimosaorganicare.com.

Η MIMØΣΑ σας περιμένει στη διεύθυνση Αλκαίου 4 για να ανακαλύψετε τη δική σας στιγμή χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς. Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 697 455 86 70.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πασχαλινό ποδαρικό για την τουριστική σεζόν στη Λέσβο

Με 150 τουρίστες από την Αγγλία στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αύξηση της απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα του Βορείου Αιγαίου

Οριακή άνοδος στο τριτογενή και μεγάλη πτώση στο δευτερογενή τομέα της οικονομίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυτά είναι τα τέσσερα προς πώληση ξενοδοχεία της Λέσβου

Από 850.000 έως 1,55 εκατ. ευρώ οι τιμές διάθεσής τους
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται η άμεση απόδοση του ΦΠΑ την ώρα της συναλλαγής

Προς κατάργηση οι περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ανά μήνα ή ανά τρίμηνο
ΕΡΓΑΣΙΑ

Εννιά θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου για έργο στη Νάπη – Πελόπη

Επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό ζητείται για τη διενέργεια σωστικών ανασκαφών
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μαύρο σύννεφο πλανάται πάνω από την ερευνητική δημοσιογραφία

Πρόκειται για τα (νομικά) «χαστούκια» που δίνουν οι ισχυροί σε όσους τους εκθέτουν
ΑΓΟΡΑ

Σε Πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά της Μυτιλήνης

Δείτε αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων από σήμερα έως την Λαμπροπαρασκευή
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μόνο ντόπιοι και φοιτητές ταξιδεύουν στη Λέσβο το Πάσχα

Αντίθετα στη Χίο το έθιμο του ρουκετοπόλεμου προσελκύει μεγάλο αριθμό Ελλήνων τουριστών. Πληρότητα 100% για τη Λέσβο στα δρομολόγια των ημερών που γιορτάζεται ο Ταξιάρχης.
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Κόλπος Καλλονής: Αρθηκε η απαγόρευση αλιείας για Καλόγνωμες και Κυδώνια

Παραμένει η απαγόρευση αλιείας για τα Χάβαρα
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως 25 Απριλίου

Την Λαμπροτρίτη ξεκινά η καταβολή των συντάξεων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μείωση 5% της δηλωμένης ανεργίας στο Βόρειο Αιγαίο

Σε 15.451 άτομα διαμορφώθηκε ο μέσος όρος των ανέργων στα νησιά της Περιφέρειας το πρώτο τρίμηνο του έτους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξεκίνησε τις πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Καταβλήθηκαν 119,1 εκατ. ευρώ σε 110.868 δικαιούχους