Ρωγμές στην άσφαλτο της οδού Καραπαναγιώτη, δύο μήνες αφού τελείωσε το έργο
Θα γίνει επισκευή το Μάρτιο δήλωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/2/2025

Δεν πρόλαβαν να χαρούν την καινούργια άσφαλτο που έπεσε στην οδό Βύρωνα Καραπαναγιώτη τον περασμένο Δεκέμβριο, οι δημότες και κυρίως οι οδηγοί της Μυτιλήνης και ήδη εμφανίσθηκε οι πρώτες φθορές στον δρόμο οι οποίες όπως είναι φυσικό προκαλούν έντονο προβληματισμό.
Το ζήτημα είναι ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο έργο και έναν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο δρόμο ο οποίος ως γνωστόν πριν την ασφαλτόστρωσή του είχε πολλά προβλήματα και πολλές λακκούβες, όπως άλλωστε και πολλές κεντρικοί οδοί της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας μιλώντας για το πρόβλημα που προέκυψε παραδέχθηκε ότι πράγματι έχει ανοίξει η άσφαλτος και πρόσθεσε ότι στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα θα γίνει εκ νέου παρέμβαση τον Μάρτιο όταν ξεκινήσουν ξανά τα έργα ασφαλτόστρωσης και των υπόλοιπων δρόμων της πόλης.
«Πράγματι αναφέρει, κι εγώ ο ίδιος είδα το άνοιγμα στην άσφαλτο και προβληματίσθηκα αρκετά. Πιθανόν κάτω από το δρόμο να υπήρχε κάποιο προβληματικό σημείο το οποίο δεν το είχαμε προσέξει. Το Μάρτιο θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Μυτιλήνης και μέσα στις εργασίες που θα γίνουν θα συμπεριληθεί και η επισκευή στην οδό Βύρωνα Καραπαναγιώτη».