Την χτυπούσε αγκαλιά με το παιδί της, μέσα στο πάρκο Χατζηδήμου στη Μυτιλήνη
Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το βράδυ. Ο δράστης συνελήφθη και θα δικαστεί την Δευτέρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/1/2025

Άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιαναουαρίου στο Πάρκο Χατζηδήμου, στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Μια 22χρονη κοπέλα, υπήκοος Αλβανίας, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο Βούλγαρο σύντροφό της. Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας, της επιτέθηκε αρχικά φραστικά, ενώ στη συνέχεια την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα. Η γυναίκα, που κρατούσε στην αγκαλιά της το τρίχρονο παιδί τους, έπεσε στο έδαφος από τα χτυπήματα, αλλά ο άνδρας συνέχισε να την χτυπά.
Μετά την αποχώρηση του δράστη, η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 35χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει. Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το πρωί.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει κατηγορηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία από την 22χρονη κοπέλα με τα περιστατικά αυτά να είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της Αστυνομίας.