× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εντυπωσιακή επιτυχία για το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Dream»

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες απόλαυσαν 35 και πλέον δράσεις, φιλανθρωπικό bazaar και μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στο πάρκο Αγίας Ειρήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025

Εντυπωσιακή επιτυχία για το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Dream»

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Dream» του Δήμου Μυτιλήνης άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης Στις 11 Δεκεμβρίου και για 27 ημέρες συνεχούς λειτουργίας, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό υπήρχαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, παγοδρόμιο, καρουζέλ, τρενάκι, face painting, φιλανθρωπικό bazaar, Άγιος Βασίλης και σπιτάκια που πρόσφεραν στους επισκέπτες γλυκά, ροφήματα και τρόφιμα, ενώ για 3 ημέρες φιλοξένησε και πλανητάριο το οποίο ήταν επισκέψιμο χωρίς χρέωση, τόσο για τους μαθητές των σχολείων όσο και για το κοινό.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Χριστουγεννιάτικου χωριού πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 35 δράσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις από καλλιτεχνικές ομάδες, πολιτιστικούς και θεατρικούς συλλόγους, σχολεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια, σεφ, ζαχαροπλάστες, διοργανωτές πάρτι, αλλά και απλούς εθελοντές.
Μια από τις δράσεις που ξεχώρισε ήταν «Το δέντρο της αγάπης», στο πλαίσιο της οποίας ο Δήμος Μυτιλήνης σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Ευγενία Κλειδαρά» και την προσφορά όλων των συμπολιτών μας, συγκέντρωσε εκατοντάδες παιχνίδια για όλα εκείνα τα παιδιά που ο Αϊ Βασίλης δε μπορούσε φέτος να τα επισκεφθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, περισσότεροι από 20.000 κάτοικοι αλλά και επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο χωριό κατά την διάρκεια της λειτουργίας του, ενώ μοιράστηκαν από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά περισσότερα από 6.000 ζαχαρωτά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, συμμετέχοντες και επισκέπτες, καθώς και τους εθελοντές του Παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τη συνεχή παρουσία τους στον χώρο για την ασφάλεια των επισκεπτών μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Λακκούβες στην οδό Μούρα στη Μυτιλήνη μετά από έργα της ΔΕΥΑΛ

Η αποκατάσταση της βλάβης έγινε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το πρωί. Θα αποκατασταθούν τις επόμενες ημέρες με τσιμέντο, αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παναγιώτης Βάλεσης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στη Ρένα Βλαχοπούλου από το Εθνικό Ωδείο Μυτιλήνης

Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης οι καταξιωμένες ερμηνεύτριες Ματθίλδη Μαγγίρα και Ελένη Καρακάση
ΑΓΡΟΤΕΣ

Με όραμα για το μέλλον του Λεσβιακού ελαιώνα

Ολοκληρώθηκε η 1η Συνάντηση του GOV4ALL στη Λέσβο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ζητούν αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Λήμνου – Καβάλας

Παρέμβαση στη Βουλή από τη Νέα Αριστερά για την άμεση επαναφορά του δρομολογίου που εξυπηρετεί τις τοπικές κοινωνίες
ΑΓΟΡΑ

Ψωμί για τρεις μέρες στη Μυτιλήνη

Τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ανήμερα του Αγίου Θεοδώρου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΔΕΔΑΠΑΛ υποδέχεται την 17η σύνοδο των ΦΟΔΣΑ

Η Σύνοδος έχει ως κύριο θέμα την εφαρμογή του προγράμματος «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Λέσβο για αναπτυξιακές συζητήσεις ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Eran Shmueli

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε μαζί του για τις προοπτικές ανάπτυξης του Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Αγίου Βαλεντίνου της Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6 και 30 το απόγευμα, η γιορτή του Αγίου της αγάπης στην καθολική Εκκλησία της πόλης όπου φυλλάσονται τα οστά του
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η δημοκρατία και δημοσίο συμφέρον το ζητούμενο!

Μαρία Χατζηγεωργίου και Θράσος Αβραάμ αναλύουν την κατάσταση στην εκπαίδευση καθώς και τις εξελίξεις γύρω από τη διαχείριση των νεκροταφείων στη Λέσβο, αναδεικνύοντας ζητήματα διαφάνειας και κοινωνικού συμφέροντος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διέγραψαν το 16,1% των εκλογέων από τους εκλογικούς καταλόγους της Λέσβου

Σε εξέλιξη η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων της χώρας. Τρίτη σε διαγραφές η Λέσβος μετά την Φλώρινα και τη Λακωνία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου

Η Μυτιλήνη τιμά τον πολιούχο της