Μία ξεχωριστή δεξίωση για τη Μηλένα Κοντού από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Δεξίωση στη Σκάλα Λουτρών
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/9/2024

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα αποδώσει τιμές στις Ολυμπιονίκες Ζωή Φίτσιου και Μηλένα Κοντού, οι οποίες διακρίθηκαν για την επιτυχία τους στην κωπηλασία, σε μια ειδική δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτήμα "Ελιά και Θάλασσα" στη Σκάλα Λουτρών, όπου θα συγκεντρωθούν μέλη της τοπικής κοινωνίας, αθλητικοί φορείς και παράγοντες, καθώς και πολλοί ακόμη διακεκριμένοι προσκεκλημένοι.
Η Μηλένα Κοντού, η οποία κατάγεται από τη Λέσβο, και η Ζωή Φίτσιου έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στη χώρα μας με τις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε να τις τιμήσει για την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό, αλλά και για το γεγονός ότι προβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς, ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες και εμπνέοντας τους νέους.
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται επίσης και άλλοι ολυμπιονίκες της κωπηλασίας, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο οποίος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία της ελληνικής ομάδας κωπηλασίας με την εμπειρία και τις γνώσεις του. Η παρουσία του στην δεξίωση αποτελεί αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής του στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα.
Η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη συγκίνηση, με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αθλητές, να ακούσουν τις εμπειρίες τους και να μοιραστούν μαζί τους στιγμές χαράς και υπερηφάνειας. Οι διοργανωτές έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά, με έμφαση στη συμβολή του αθλητισμού στη διαμόρφωση των αξιών και στην προώθηση της συλλογικής προσπάθειας.