× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνελήφθη ο νταής του Πολιχνίτου που χτύπησε τη γυναίκα του

Με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών λίγες ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/8/2024

Συνελήφθη ο νταής του  Πολιχνίτου που χτύπησε τη γυναίκα του

Με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης συνελήφθη τελικά ο 36χρονος πυροσβέστης ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε την σύζυγό του σε σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη Κυριακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές λίγες ώρες μετά την λήξη του αυτοφώρου όταν και εμφανίσθηκε,   αφού μετά το συμβάν κακοποίησης της γυναίκας  κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή κρατείται και  να οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα την Παρασκευή το πρωί. 

Να θυμίσουμε ότι το  περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε  στην περιοχή του Πολιχνίτου την Κυριακή το βράδυ  όπου ο 36χρονος νταής  επιτέθηκε βίαια στη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, και εξήλθε του Νοσοκομείου.
Η άτυχη κοπέλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της μέσα σε αυτοκίνητο, την ώρα που στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το αγοράκι τους.

κόνες από το άσχημα χτυπημένο πρόσωπο της Ειρήνης αποτυπώνουν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του βίαιου συντρόφου της, μπροστά στα έντρομα μάτια του μόλις 2 ετών γιου τους. Όπως κατήγγειλε η ίδια στο Star, ένας άνευ λόγου και αιτίας καυγάς κατέληξε για μια ακόμη φορά στον άγριο ξυλοδαρμό της.

«Ξεκίνησε να με χτυπάει κι εγώ φώναζα βοήθεια. Άνοιξα την πόρτα από το αυτοκίνητο κι εκείνος έτρεχε με το αυτοκίνητο, μ' ανοιχτή την πόρτα και μου έλεγε "Τώρα θα σε σκοτώσω κι εσένα και το μωρό!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άνοιξα την πόρτα και φώναζα βοήθεια, γιατί τα πόδια μου κρεμότανε εν τω μεταξύ και έξω από την πόρτα. Με ζουλούσε στο κεφάλι μου, το είχε βάλει κάτω από το τιμόνι, με χτύπαγε πάνω στο τιμόνι και μου έλεγε θα σκοτώσω, θα σε τελειώσω. Έτρεξε ο ξάδελφός του με τα πόδια, τον τράβηξε έξω από το αμάξι. Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα τρέχανε αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη. Πήγα σε μια ταβέρνα, πάτησα το κουμπί από το κινητό μου, που είναι έκτακτης ανάγκης».
Πριν έναν χρόνο, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του φερόμενου δράστη: «Προ έτους είχαμε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για σωματική κακοποίηση και προ διετίας πάλι είχε επαναληφθεί ένα συγκεκριμένο περιστατικό, ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός, ενώ ήταν ακόμη έγκυος στο παιδί τους και ξυλοδαρμός αυτός οδήγησε στον πρόωρο τοκετό της», δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, συνεχίζονται.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR από το 31 λεπτό και μετά  ΕΔΩ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

«Στόχος ο περιορισμός της παράνομης μετανάστευσης και η οργάνωση της νόμιμης»

Το υπουργείο Μετανάστευσης επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την παρουσία του αρμόδιου υπουργού Μάκη Βορίδη, με τον πρωθυπουργό να τονίζει την ανάγκη του περιορισμού της παράνομης μετανάστευσης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι Λέσβιοι από την Θεσσαλονίκη τίμησαν την 25ης Μαρτίου

Τα μέλη της δραστήριας Παλλεσβιακής Ένωσης Θεσσαλονίκης, τίμησαν την εθνική μας επέτειο συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις εορτασμού
ΓΕΥΣΗ

Τρουφάκια γαλλικής σοκολάτας με μυτιληνιό λάδι!

Γαστρονομική συνάντηση με μαθητές της Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

«Μια τρελλή τρελλή οικογένεια» από το 2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης

Στο δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εξόρμηση του ποδηλατικού συλλόγου Λέσβου στα μονοπάτια της Κρατήγου

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 23 Μαρτίου
ΥΓΕΙΑ

Η κινητή μονάδα ψυχικής υγείας του Βοστανείου στον Παπάδο

Μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής ένταξης
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ερεσό

Ενημερωτική δράση από τον Σύλλογο Γυναικών με Νεοπλασία & Φίλων Εθελοντών «Ροζ Δύναμη»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επίσκεψη μνήμης και γνώσης στο «Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης 1922»

Μια συγκινητική εμπειρία για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παναγιούδας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέλαση και εκδηλώσεις από τα παιδιά του Μανταμάδου

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Μανταμάδου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μια εμπειρία γνώσης και πολιτισμού για τους μαθητές του Λυκείου Μανταμάδου

Στο πλαίσιο του προγράμματος, από τις 17 έως τις 21 Μαρτίου, πέντε μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους ταξίδεψαν στη Λιθουανία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία

Δείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν γονείς και κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων μαθητών και μαθητριών
ΑΤΖΕΝΤΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλεί σε κινητοποίηση την Πέμπτη 27 Μαρτίου, 7 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς