Γευσιγνωσία του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άντισσας πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Αυγούστου στους χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι.
Ο Ελαιουργικός Κτηνοτροφικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Άντισσας ξεκίνησε την τυποποίηση του ελαιολάδου που παράγουν τα μέλη τον Μάρτιο του 2024. Οι πρώτες συσκευασίες που τυποποιήθηκαν είναι των 100ml. Ο Συνεταιρισμός πραγματοποιεί συνεχείς προωθητικές ενέργειες στην περιοχή.
Η γευσιγνωσία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της Γιορτής Αγροτουρισμού 2024 που πραγματοποιείται στους χώρους του Μουσείου όπου παρουσιάζονται τοπικά προϊόντα και εδέσματα.