× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ‑ΚΙΝΑΛ

Η 7η υποψηφιότητα ενω αναμένονται και άλλες...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/7/2024

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ‑ΚΙΝΑΛ
' χρόνος ανάγνωσης

Ακόμα μία υποψηφιότητα -η έβδομη- για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ προέκυψε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7), καθώς ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης ανακοίνωσε πως θα μπει στην κούρσα ηγεσίας.

Με το σύνθημα «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!» ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του υποσχόμενος ότι αν και εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Υπενθυμίζεται ότι -μέχρι στιγμής- την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχουν εκδηλώσει δημοσίως έξι πρόσωπα, οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου το «ζυγίζει».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη
«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!


Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!


Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση – εξπρές στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου υπέβαλε την παραίτησή του μία μέρα μετά τον διορισμό του ως διευθυντή του γραφείου του προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη δηλώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρξει «καμία σκιά» στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Επιστρέφει το «Τάλως» στο Βόρειο Αιγαίο

Νέος σχεδιασμός των δρομολογίων για να εξυπηρετηθεί η μεταφορά ζωοτροφών από το λιμάνι της Καβάλας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τρία νέα πυροσβεστικά οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Λήμνου

Ενισχύεται η δυνατότητα παρέμβασης του Δήμου σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έργα ψηφιακού μετασχηματισμού 470.000 ευρώ στον Δήμο Λήμνου

«Έξυπνες» εφαρμογές σε υγεία, πολιτισμό, τουρισμό και πολιτική προστασία μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»
ΕΛΛΑΔΑ

Από τα social media ενημερώνονται οι Έλληνες

Τα social media εκτοπίζουν την τηλεόραση ως βασική πηγή ενημέρωσης – 58% των Ελλήνων εκτεθειμένοι σε παραπληροφόρηση
ΕΛΛΑΔΑ

Κοινό μέτωπο κατά της ευλογιάς με καθυστέρηση 15 μηνών

Ταχύτερες διαδικασίες για την ταφή των θανατωθέντων ζώων και την χορήγηση των αποζημιώσεων υποσχέθηκε η κυβέρνηση
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μπαίνει μπροστά η Περιφέρεια για το Εφετείο Βορείου Αιγαίου

Όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Μουτζούρης ο Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να αναλάβει η Περιφέρεια την εκπόνηση της μελέτης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

To «Sporades Star» στη θέση του «Aqua Blue»

Προσωρινή αντικατάσταση από σήμερα 24 Οκτωβρίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μένει το «Διαγόρας» στην κύρια γραμμή του Βορείου Αιγαίου

Στη συνεδρίαση του ΣΑΣ θα εγκριθεί η διευθέτηση των δρομολογίων του πλοίου για το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τυχεροπούλου: Έτσι λειτουργούσε το κύκλωμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εξαιρετικά κρίσιμη κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής από την πρώην υπεύθυνη εσωτερικών ελέγχων του Οργανισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Διώξεις για τρία κακουργήματα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δράση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 37 συλληφθέντες για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ