Απόπειρα εξαπάτησης των Μυτιληνιών με την επανακτηματογράφηση βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λέσβου καταγγέλλει Αθανασίου και Ν.Δ. ρουσφετολογικές μεθοδεύσεις
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/6/2024

Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης έγινε η σύσκεψη για τα προβλήματα της κτηματογράφησης της Μυτιλήνης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 4 Ιουνίου, στο Επιμελητήριο Λέσβου. Η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λέσβου καταγγέλλει πως «Δεν διστάζουν δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία και ο τοπικός Βουλευτής της, να εκμεταλλευτούν για άλλη μια φορά την ανάγκη του κόσμου για λύσεις, σε προβλήματα που εκείνοι δημιούργησαν».
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, διαφημίζει με ανακοίνωσή του, ότι «κατόπιν ενεργειών του», διοργανώνεται αύριο 4 Ιουνίου, ευρεία σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα την διόρθωση του Κτηματολογίου στις επίμαχες περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης. Δεν διστάζουν δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία και ο τοπικός Βουλευτής της, να εκμεταλλευτούν για άλλη μια φορά την ανάγκη του κόσμου για λύσεις, σε προβλήματα που εκείνοι δημιούργησαν, ώστε να προσπαθήσουν να υφαρπάξουν την ψήφο του. Βόα εξάλλου η τοπική κοινωνία, για υποσχέσεις ατομικών εξυπηρετήσεων με… κλήρωση ή ρουσφετολογική μεθόδευση.
Το φιάσκο της κτηματογράφησης στις περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης, που έχει αναγκάσει χιλιάδες συμπολίτες μας στο να υποβάλλονται οι ίδιοι σε έξοδα χιλιάδων ευρώ, για την διόρθωση των κτηματολογικών εγγραφών ώστε να μην χάσουν τις περιουσίες τους, έχει αναδειχθεί επανειλημμένα τελευταία 3 χρόνια τόσο μέσω ερωτήσεων και αναφορών του τότε βουλευτή μας Γιάννη Μπουρνού, όσο και μέσω ανακοινώσεων της οργάνωσης μας.
Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνον δεν έλυσε όλα αυτά τα χρόνια το πρόβλημα, που με δική της ευθύνη έχει δημιουργηθεί, αλλά όπως φαίνεται εκμεταλλεύεται τη διαιώνιση του, ώστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να στήσει ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου, το οποίο φυσικά θα ξεχαστεί μετά τις εκλογές, όπως και τα προηγούμενα και οι συμπολίτες μας θα μείνουν αβοήθητοι, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι το κόστος διόρθωσης των αρχικών εγγραφών, ώστε να μην χάσουν τις περιουσίες τους».