O Σύλλογος Μεσιτών Λέσβου στην 4η Premium Real Estate Expo
Στις ανερχόμενες αγορές ακινήτων η Λέσβος
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2024

Ο Σύλλογος Μεσιτών Λέσβου συμμετείχε στην 4η Έκθεση Ακινήτων Real Estate Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Η έκθεση αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός προσελκύοντας το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών όσο και των επενδυτών.
Η συμμετοχή του Συλλόγου Μεσιτών Λέσβου στην έκθεση ανέδειξε την περιοχή του Βόρειου Αιγαίου, και ειδικότερα τη Λέσβο, στον χάρτη του ελληνικού real estate. Η Λέσβος, με την πλούσια πολιτιστική και φυσική της κληρονομιά, άρχισε επιτέλους να προσελκύει την προσοχή των επενδυτών και να αναδεικνύεται ως μια ανερχόμενη περιοχή με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα των ακινήτων.
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος σημειώνει: « Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Μεσιτών Λέσβου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πιθανούς επενδυτές και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Η παρουσία τους στην έκθεση ενίσχυσε την εικόνα του νησιού ως έναν ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα και έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη του τοπικού κλάδου.
Η 4η Έκθεση Ακινήτων Real Estate Expo αποτέλεσε έναν σημαντικό σταθμό για την προώθηση της Λέσβου στην αγορά ακινήτων και άνοιξε νέες προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού».
Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα προς τον Περιφερειάρχη κύριο Κώστα Μουτζούρη, για την πολύτιμη στήριξη που παρείχαν στη συμμετοχή του συλλόγου μας στην 4η Premium Real Estate Expo που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. αρωγή της Περιφέρειας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της παρουσίας του Συλλόγου στην έκθεση αυτή. Ευχαριστίες εκφράζει ο Σύλλογος στο Επιμελητήριο Λέσβου για την ευγενική χορηγία του.