× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/4/2024

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου
' χρόνος ανάγνωσης

Νέα γραφεία απέκτησε η Γεωτεχνική Αιγαίου στη Μυτιλήνη, βρίσκονται στο περιοχή «Φανάρι» στο χώρο του παρκινγκ, παραδίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ.  Τα εγκαίνια των γραφείων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19  Απριλίου σε μια εξωστρεφή εκδήλωση που δείχνει την δυναμική παρουσία της επιχείρησης σε όλη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς Αλέξης Πολυτάκης, Διευθυντής στο Κέντρο Ανάπτυξης Εργασιών της Αγροτικής Τραπεζικής. Μεγάλος ήταν ο αριθμός των αγροτών και των επιχειρηματιών που ήταν παρόντες στα εγκαίνια αλλά και ο αριθμός των γεωτεχνικών – μελετητών από όλη την Ελλάδα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν ο πρόεδρος της ΠΕΦΑΣΥ (Πανελλήνια Ένωση Φορέων Αγροτικών Υπηρεσιών) Δημήτρης Ντογκούλης, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ  Μενέλαος Γαρδικιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλλης Μυρσινιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης Νίκος Καρασάββας και ο Αντιδήμαρχος  Μυτιλήνης Χρήστος Τσιβγούλης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μελετητής Γιάννης Φλωρίδης σε ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωσε και υποσχέθηκε συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της Γεωτεχνικής Αιγαίου.

Μετά το τέλος των εγκαινίων η επιχείρηση παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους της στο οποίο παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γεωτεχνική Αιγαίου δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένης συμβουλευτικής υποστήριξης σε αγροτικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, στην εφαρμογή συστημάτων παραγωγής, στη σύνταξη πάσης φύσεως γεωτεχνικών και οικονομοτεχνικών μελετών που αναφέρονται στην επιχειρηματική γεωργική δραστηριότητα, την προώθηση της παραγωγής και την εκπαίδευση στελεχών του αγροτικού χώρου.

Η επιχείρηση στα 19 χρόνια παρουσία της στη Λέσβο έχει αναπτύξει ειδική τεχνογνωσία για τη συνεχή παρακολούθηση και υποβοήθηση των γεωργικών επιχειρήσεων μέσα στα πλαίσια του ολοκληρωμένου συστήματος αγροτικών ενισχύσεων της Ε.Ε., καθώς και για την παροχή συμβουλών σε όλους τους κλάδους πρωτογενούς παραγωγής με σκοπό την παραγωγή ασφαλών προϊόντων ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δραστηριότητές της καλύπτουν αγρότες, ομάδες παραγωγών, οργανώσεις παραγωγών, συνεταιρισμούς και αγροτικές επιχειρήσεις σε όλο τον νησιωτικό χώρο. Υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται ποικιλοτρόπως και επί μονίμου βάσεως. Το επίπεδο γνώσεων των στελεχών της σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της νέας τεχνολογίας, της χρήσης καινοτομιών, προηγμένων συστημάτων πληροφορικής και χρηματοοικονομικών εργαλείων εξασφαλίζουν την υλοποίηση έργων που στοχεύουν στην βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά στα τελευταία χρόνια το κέντρο του επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος της Γεωτεχνικής Αιγαίου μεταφέρθηκε στον σχεδιασμό, την ίδρυση, την εξυγίανση και την βιωσιμότητα των αγροτικών επιχειρήσεων των νέων αγροτών, των ομάδων παραγωγών καθώς και την παραγωγή και την προώθηση καινοτόμων και πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων, την εφαρμογή νέων πολιτικών πρωτοβουλιών, με την υλοποίηση νέων παραγωγικών μοντέλων, επ’ ωφελεία του κλίματος και του περιβάλλοντος.

 Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νεκρός στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων στη Μυτιλήνη

Διαβάστε εδώ πότε χτίστηκε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Θεράποντα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκόπελο της Γέρας

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9.30 ως τις 13.30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί νοτιάδες και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο

Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ θα επικρατήσουν την Δευτέρα αναφέρει ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Η Καλλονή στα ροζ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Ροζ Περίπατο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ενημέρωσης από το θεματικό πάρκο Βασιλειάδη
ΧΩΡΙΑ

Κουταλέλης: Τιμώ το έργο του Κώστα Ρούσσα

Ο νέος πρόεδρος της Αγιάσου γυρνά σελίδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης και δηλώνει πως η Αγιάσος αξίζει ενότητα, συνεννόηση και δημιουργικό πνεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Πληροφορίες για εμπλοκή υπουργού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ψαρά: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Ο Μουτζούρης «βάζει πλάτη» για το λιμάνι του Μολύβου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη επέκτασης του προσήνεμου μόλου
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακό δείπνο για τον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο

Δέχθηκε βροχή από αβγά μέσα σε γνωστό εστιατόριο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ο Μόγλης στο Νησί»: η επιστροφή της παρέας στον αέρα

Θοδωρής Χατζημήτρος, Ανθή Παζιάνου και Νικόλας Αθανάσης στήνουν ραδιοφωνικό κύκλο με μνήμη, χιούμορ και ματιά στο σήμερα