Την Τρίτη 16 Απριλίου, στο φιλόξενο χώρο «Κελάρι Σισμάνη» στη Νίκαια - Αθήνα (Νικομηδείας 58), η Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας παρουσίασε τα κρασιά της «Σαπφώ η Ερεσία», «Λάπιθο», «Κοκκινες Κορυφές», «Πυρραίο Οίνο» και «Πελάσγιο Οίνο» σε εκπροσώπους πολύ γνωστών wine bar της Αθήνας!
Στη γευσιγνωσία παρουσιάστηκαν επίσης, κρασιά από οινοποιεία της Σαντορίνης, της Μήλου και της Άνδρου!
Οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν τις μοναδικές, διαφορετικές, γεύσεις των ηφαιστειακών κρασιών του Οινοποιείου της Κοιν.Σ.Επ., που παράγονται από γηγενείς ποικιλίες αμπέλου (Καλλονιάτικο, Κουντούρα, Μαύρο Μοσχάτο, Φωκιανό), οι οποίες καλλιεργούνται αγρο-οικολογικά σε άνυδρους αμπελώνες στην καλντέρα του Ηφαιστείου της Ανεμώτιας.