× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

40χρονος ξυλοκόπησε μέσα στην παιδιατρική κλινική την πρώην σύζυγό του

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης - Είχε παραβιάσει ασφαλιστικά μέτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/4/2024

40χρονος ξυλοκόπησε μέσα στην παιδιατρική κλινική την πρώην σύζυγό του

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα στην παιδιατρική κλινική όταν 40χρονος εισέβαλε και άρχισε να απειλεί και να κλωτσά την πρώην σύζυγό του.Η γυναίκα, που έχει την επιμέλεια της 13χρονης κόρης τους, είχε μεταφέρει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η εισαγωγή του στην παιδιατρική κλινική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας του κοριτσιού, όπως αναφέρουν τα gegonotanews, εμφανίστηκε μαινόμενος και ρίχνοντας ευθύνες στην πρώην σύζυγό του για την ασθένεια της 13χρονης της επιτέθηκε, άρχισε να την κλωτσά και την απειλούσε ότι θα «την σκοτώσει και θα την κάψει».

Στην παιδιατρική κλινική επικράτησε πανδαιμόνιο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να προσπαθούν να προστατεύσουν την μητέρα και να ηρεμήσουν τον πρώην σύζυγό της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες των υπαλλήλων της εταιρείας security του νοσοκομείου Βόλου.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έληξε όταν πήγε στην παιδιατρική κλινική η αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης. Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και παραβίασε και ο 40χρονος συνελήφθη για επίθεση, απειλή, εξύβριση αλλά και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ο 40χρονος αναμένεται να δικαστεί σήμερα Παρασκευή (12/4) στο Αυτόφωρο καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία μιας ημέρας ενώ με απόφαση του δικαστηρίου παρέμεινε κρατούμενος χθες Πέμπτη (11/4).

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.