× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκινά το έργο για τον δρόμο Νάπης‑ Πελόπης

Για σημαντικό αναπτυξιακό έργο κάνει λόγο ο Περιφερειάρχης, ο οποίος ευχαριστεί τον βουλευτή Χ. Αθανασίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/4/2024

Ξεκινά το έργο για τον δρόμο Νάπης‑ Πελόπης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, επισκέφτηκε την Τετάρτη το σημείο εκκίνησης των εργασιών στο έργο βελτίωσης οδικής ασφάλειας και γεωμετρικών χαρακτηριστικών στην επαρχιακή οδό Νάπης- Πελόπης, προϋπολογισμού 5.200.000 (με Φ.Π.Α.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λέσβου Κώστας Αρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, οι πρόεδροι Νάπης Ταξιαρχούλα Παλαιολόγου και Πελόπης Μαρία Κιαχαγιά και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δυτικής Λέσβου Στέφανος Αποστόλου.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινάμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο είναι διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας που θα συνδέσει όχι μόνο τα δυο αυτά χωριά αλλά την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει πλούσια παραγωγική δραστηριότητα. Είναι ένα αναπτυξιακό έργο και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η Περιφερειακή Αρχή βάζει την σφραγίδα της στην υλοποίηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηκυριαζή και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και να ξεκινήσει. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Βουλευτή κ. Αθανασίου για την πολύτιμη συνεισφορά του και το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο έργο. Η συμβολή του ήταν καθοριστική.

Η γραφειοκρατία είναι ένα τεράστιο ζήτημα στα μεγάλα αυτά έργα αυτά και μας καθυστερεί αλλά όσα εμπόδια και αν βρούμε μπροστά μας τα έργα που έχουμε υποσχεθεί θα υλοποιηθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων δήλωσε:

«Ένα από τα πρώτα έργα που μου ζήτησε να «τρέξουμε» ο Περιφερειάρχης είναι αυτό της Νάπης – Πελόπης και σήμερα είμαστε ευτυχείς που ξεκινάει. Είναι ένα έργο που θα δώσει ώθηση στην περιοχή και θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό κυρίως όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που δίνουν καθημερινό αγώνα για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Με την καθοδήγηση και την καλώς εννοούμενη πίεση από τον Περιφερειάρχη αυτή η Περιφερειακή Αρχή στο τέλος της θητείας της θα έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο Βόρειο Αιγαίο».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προχωράει έως την Περιφέρεια το έργο της προκυμαίας Μυτιλήνης

Μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι λαμαρίνες ως το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, για την ανεμπόδιστη περιφορά των επιταφίων. Τα σενάρια για τις εργασίες το καλοκαίρι
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου