× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ευχήθηκαν στο «Ν» να μακροημερεύει και να συνεχίσει την κριτική!

Θερμά λόγια είπαν μετά το πέρας της γενέθλιας εκδήλωσης στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης οι καλεσμένοι και οι καλεσμένες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/2/2024

Ευχήθηκαν στο «Ν» να μακροημερεύει και να συνεχίσει την κριτική!

Στη διαφορετική γενέθλια εκδήλωση του «Ν» και της ΚΟΙΝΣΕΠ «Ενημέρωση», το γνωστό σε όλους μας ΝΗΣΙ, (stonisi.gr, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΗΣΙ 99 fm και sportlesvos.gr) για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από την λειτουργία του, εκτός από τους καλούς συναδέλφους από ελληνικά συνεργατικά μέσα, ευχήθηκαν και πολλοί παρευρισκόμενοι μιλώντας συγκινητικά και τους ευχαριστούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης ευχήθηκε στο «Ν» χρόνια πολλά, αλλά και στα υπόλοιπα ΜΜΕ που διαθέτει, το ραδιόφωνο «Στο Νησί» στους 99 στα FM, το περιοδικό free press Πλατεία και το Sportlesvos.gr: «Πιστεύω ότι το Νησί ανέβασε τον πήχη της δημοσιογραφίας στη Λέσβο, και της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Πολλές φορές έχει σταθεί επικριτικό στην Περιφερειακή Αρχή και το καλούμε να είναι ακόμα πιο επικριτικό διότι μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τα λάθη μας», είπε ο κ. Μουτζούρης.

Τις ευχές τις εξέφρασε και η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, μεταξύ άλλων: «Εύχομαι στο Νησί να μακροημερεύσει και να περάσουμε πολλά γενέθλια ακόμα. Ηταν σημαντική η πρωτοβουλία που πήρε να διοργανώσει εκδήλωση για την ελευθερία του Τύπου σε μια περίοδο, που όχι μόνο δεν είναι δεδομένη, αλλά αυτά τα ζητήματα, όπως και η ενημέρωση χτυπιούνται. Εμείς θα ευχηθούμε και θα ζητήσουμε από το «Ν» να συνεχίσει να δίνει βήμα όσο μπορεί, κι ακόμα περισσότερο, στους λαϊκούς αγώνες και τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Και γι αυτό τον λόγο είναι χρήσιμο για όλο τον λαό, και όχι μόνο για τους δημοσιογράφους να έχουν βήμα, ώστε οι κινητοποιήσεις να έχουν πολύ περισσότερους αποδέκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιορτή για τη δημοσιογραφία χαρακτήρισε την εκδήλωση του «Ν» ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε το «Ν» να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το νησί. Εχουμε ανάγκη το «Ν», έχουμε ανάγκη το ελεύθερο ρεπορτάζ, τη ροή ειδήσεων, αλλά και από την κριτική του για να διορθώνουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι».

«Να συνεχίσει να προχωρά όπως το κάνει ως τώρα», ανέφερε αρχικά η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Εριφύλη Χιωτέλλη, και συμπλήρωσε: «Να δίνει λόγο σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, και να συνεχίσει να κάνει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία που κάνει έως σήμερα. Να είναι γεροί και να είναι παρόντες σε όλα τα σημαντικά γεγονότα του τόπου μας και της χώρας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αντιπεριφερειάρχης Συγκοινωνιών και Υγείας, Κώστας Αστυρακάκης τόνισε: «Σε αυτά τα πέντε χρόνια, η δημοσιογραφική ομάδα του «Ν» έχει προσφέρει πολλά στον χώρο της ελεύθερης δημοσιογραφίας και έχουν καλύψει πολύ σημαντικά γεγονότα, με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτό Μέσο ενημέρωσης Πανελλαδικά».

Συγκινητική ήταν η δήλωση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, Νίκου Καρασάββα με αφορμή τα γενέθλια 5 χρόνων του «Ν» καθώς θυμήθηκε ότι η πρώτη συνέντευξη που βγήκε την πρώτη ημέρα λειτουργίας του «Ν», τον Ιανουάριο του 2019 ήταν αυτή του αείμνηστου Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού. Τόνισε ότι το «Ν» παίζει κύριο ρόλο στην ειδησεογραφία της Λέσβου, ευχόμενος να συνεχίσει να είναι μαχητικό και ανεξάρτητο, χρήσιμο για τη Λέσβο.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δημήτρης Παπαγεωργίου ευχήθηκε στο «Ν» να μακροημερεύσει με βάση τις σωστές αρχές της δημοσιογραφίας, όπως νομίζω ότι το κάνει έτσι κι αλλιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς ανέφερε: «5 χρόνια Νησί, 5 χρόνια μαχητικής δημοσιογραφίας, με την ευχή να πληθαίνει η δημοσιογραφική ομάδα και να συνεχίσει αδέσμευτα».

Ο καλός μας συνάδελφος, Μαρίνος Ορφανός ευχήθηκε χίλιους χρόνους και χίλιες επιτυχίες, «και να συνεχίζουν έτσι αδέσμευτα, για την κοινωνία».

Με καλά λόγια μίλησε για το «Ν» ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, αλλά και ο πρώην συντονιστής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Καραβασίλης, κάνοντας λόγο για παράδειγμα προς μίμηση προς άλλα δημοσιογραφικά μέσα.

Από την άλλη, ο γνωστός και αγαπητός Οικολόγος, Περιβαλλοντολόγος, Μιχάλης Μπάκας επισήμανε «το Ν να συνεχίζει να είναι γερό, αντικειμενικό και να δίνει ελπίδα στον κόσμο».

Ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Χρήστος Δαγιέλλης, ευχήθηκε να συνεχίσουν οι δημοσιογράφοι του «Ν» να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να γίνονται συχνά τέτοιες εκδηλώσεις.

Τις ευχές της εξέφρασε και η καλή συναδέλφισσα από την τηλεόραση «Αίολος», Μαρία Λημναίου, αλλά και η καλή συναδέλφισσα, Ανδρονίκη Κουτσαβλή από την εφημερίδα «Εμπρός», όπως και η καλή συναδέλφισσα, Αθανασία Δαφιώτη και συγγραφέας που τόνισε ότι το «Ν» έχει θέση για όλους, εξάλλου και εκείνη έχει εβδομαδιαία στήλη με βιβλία.

Η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλλαγή πορείας», Βάσω Χοχλάκα, ευχήθηκε να ανταποδώσει το «Ν» στον κόσμο την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

«Να συνεχίσει να φέρνει στην επιφάνεια θέματα που άλλοι κρύβουν» ανέφερε μεταξύ άλλων στις ευχές της, η πρόεδρος της «συνύπαρξης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο», Βήλυ Τεντόμα Ζερβού.

Θερμές ευχές και ευχαριστίες για το βήμα που δίνει το «Ν» στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου κάθε εβδομάδα με την εκπομπή «ΠΕΚ-τες» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΕΚ, Γιάννης Ζαφειρίου.

Ο Κωνσταντίνος Καρατόλιος, συντονιστής ΟΜ Μυτιλήνης του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «το «Ν» το χρειάζεται ο τόπος».

Με θερμά λόγια μίλησαν και οι προσκεκλημένοι ομιλητές και ομιλήτριες, η Κορίνα Πετρίδη από τη δημοσιογραφική ομάδα του Solomon, η Μαριλένα Κατσίμη από την ΕΡΤ. «Να γίνουν τα χρόνια τους όσες και οι αγωγές του Μπαλάσκα» είπε χαριτολογώντας ο συνάδελφος, Κωνσταντίνος Πουλής εκδότης του The PressProject.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέθανε ο 27χρονος Γιώργος Βογιατζής

Στον ντόπιο, φοιτητή και μεταπτυχιακό του Τμήματος Ωκεανογραφίας εύχονται «καλό ταξίδι στους Ωκεανούς των Ουρανών»
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Εφυγε από τη ζωή η 49χρονη Ολγα Τακτικού
ΧΩΡΙΑ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Φράγματος Ερεσού»

Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Πρωτοβουλία Ερεσού»
ΧΩΡΙΑ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαιόκηπο της Γέρας

«Η Κοινότητα ενωμένη για τη Ζωή και την Αλληλεγγύη» δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Καραβασίλης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λέσβο

Την Παρασκευή σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες προσγειώνεται στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντικατάσταση των φωτιστικών στην πλατεία Δημαρχείου της Αγιάσου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασίου με Κολοκοτρώνη

Ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον νέο Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ασφάλεια της περιοχής μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση»

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Μυτιλήνης του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι