× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και premium κοπές που συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια συνοδεύονται αρμονικά με ντόπια προϊόντα και νόστιμα ορεκτικά, σε έναν υπέροχο χώρο με πανοραμική θέα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2023

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου μια νέα επιχείρηση, καινούρια και διαφορετική για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης.
Έτσι κι αλλιώς με το δημοφιλές ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!Βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ψηλά και με θέα πανοραμική.

Ο «Κυρ Στέφανος» σας καλεί σε ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι με στόχο να αναδείξει την εκλεκτή γεύση των κρεατικών, με ποικιλία τόσο σε χοιρινό όσο και σε μοσχαρίσιο κρέας από την πιο απλή του μορφή έως και μία μεγάλη ποικιλία premium κοπών, RibEye, Tomahawk, T Bone, Picanha, Flank Steak BlackAngus, τις οποίες συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να δοκιμάστε τα υπέροχα μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες και φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που έλειπε από την πόλη μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντώνης ως έμπειρος επαγγελματίας και γνώστης του είδους έχει επενδύσει σε ποιοτικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, και ελληνικές φάρμες.Με τις εκλεκτικά επιλεγμένες κοπές του εξωτερικού, στο εστιατόριο «Κυρ Στέφανος» αποδεικνύεται ότι το κρέας δεν αποτελεί απλά ένα γεύμα, αλλά μία εμπειρία απόλαυσης που αξίζει κανείς να δοκιμάσει δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με κολονάτα ποτήρια κρασιού, παγωμένο τσίπουρο και τοπικό ούζο τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών πιάτων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2251061590 και email: [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Νέο Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέων οργάνων
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου

Ως τις 31 Ιανουαρίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου
ΓΕΥΣΗ

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο!
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Υποτροφία από το aRtοποιώ στη μνήμη της Αργυρώς Καραγκίκα

Η υποτροφία θα αφορά ένα παιδί από 10 έως 16 ετών και θα δωθεί έπειτα από διαγωνισμό ο οποιος θα ειναι σε ισχύ μεχρι 31 Ιανουαρίου
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η δύναμη της αγάπης, μέσα από την Τέχνη, στο «Λευκό χαρτί»

Νέα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την K-Gold Temporary Gallery για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εμπνευσμένα από την έκθεση της Γερμανίδας φωτογράφου Anne Morgenstern.
ΓΕΥΣΗ

Σαπφώ η Ερέσια: Η αληθινή μαγεία της εσοδείας 2024

Η οινοποιητική παράδοση της Λέσβου ζωντανεύει σε κάθε γουλιά του νέου λευκού κρασιού από την Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας
ΓΕΥΣΗ

Παραδοσιακή Τραχανόπιτα

Μια συνταγή από τον Γρηγόρη Στυλιανού
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εξόρμηση στις φυσικές ομορφιές και τα μυστικά του Αμπελικού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Mυτιληνιά φασολάδα για το κρύο!

Η μοναδική συνταγή της κ. Ταξιαρχούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σπάμε το περιπατητικό ρόδι στον ιστορικό Ροδότοιχο!

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Γιατί βάζουμε φλουρί στη βασιλόπιτα, τι συμβολίζει

Το κόψιμο της βασιλόπιτας δεν γίνεται μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά και τις άλλες μέρες του «Δωδεκαήμερου» των εορτών.