× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και premium κοπές που συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια συνοδεύονται αρμονικά με ντόπια προϊόντα και νόστιμα ορεκτικά, σε έναν υπέροχο χώρο με πανοραμική θέα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2023

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου μια νέα επιχείρηση, καινούρια και διαφορετική για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης.
Έτσι κι αλλιώς με το δημοφιλές ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!Βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ψηλά και με θέα πανοραμική.

Ο «Κυρ Στέφανος» σας καλεί σε ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι με στόχο να αναδείξει την εκλεκτή γεύση των κρεατικών, με ποικιλία τόσο σε χοιρινό όσο και σε μοσχαρίσιο κρέας από την πιο απλή του μορφή έως και μία μεγάλη ποικιλία premium κοπών, RibEye, Tomahawk, T Bone, Picanha, Flank Steak BlackAngus, τις οποίες συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να δοκιμάστε τα υπέροχα μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες και φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που έλειπε από την πόλη μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντώνης ως έμπειρος επαγγελματίας και γνώστης του είδους έχει επενδύσει σε ποιοτικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, και ελληνικές φάρμες.Με τις εκλεκτικά επιλεγμένες κοπές του εξωτερικού, στο εστιατόριο «Κυρ Στέφανος» αποδεικνύεται ότι το κρέας δεν αποτελεί απλά ένα γεύμα, αλλά μία εμπειρία απόλαυσης που αξίζει κανείς να δοκιμάσει δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με κολονάτα ποτήρια κρασιού, παγωμένο τσίπουρο και τοπικό ούζο τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών πιάτων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2251061590 και email: [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Roll Ice cream & more: Παγωτό μπροστά στα μάτια σας

Αυθεντικές γεύσεις, πρωτότυπες επιλογές και κλασικές γλυκές αποδράσεις στην Προκυμαία Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ελιά και Πεύκο», με ποδήλατα ως την Ερεσό

20 τολμηροί ποδηλάτες στα 200 χιλιόμετρα με πολλούς φίλους αθλητές χειροκρότησαν τη διοργάνωση
ΓΕΥΣΗ

Ελαιόλαδο: ο υγρός χρυσός!

Για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου στη διατροφή μας γράφει η ΧΑΡΑ ΚΟΥΤΡΟΛΟΥ*, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σεμινάριο βυζαντινής μουσικής με τον π. Ευστράτιο Γιουσμά

Ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ζήτησαν από το παράρτημα Μυτιλήνης του Εθνικού Ωδείου να το επαναλάβουν
ΓΕΥΣΗ

Η αυτόχθονα Κολοβή, η Καζνταγλιώτισσα και η Λαδολιά

Γνωρίστε τις ποικιλίες της ελιάς στη Λέσβο!
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γνωριμία με τη μαθητική στέγη Χίου «Το σπίτι της Μαρίας»

Εκδήλωση για γονείς και μαθητές την Παρασκευή 24 Μαΐου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

17 ‑ 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες KRAVARA ENDURO ΜΤΒ 2024

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Βασίλη Βουρσούκη, Παναγιώτη Δελημήτρο, Λευτέρη Τιτιρέκη και Δημήτρη Καραντώνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού για έγκυες και νέες μητέρες

Με τη μαία, Εριφύλη Κώστογλου, στο Λευκό Χαρτί στην Επάνω Σκάλα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας