Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους
Εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και premium κοπές που συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια συνοδεύονται αρμονικά με ντόπια προϊόντα και νόστιμα ορεκτικά, σε έναν υπέροχο χώρο με πανοραμική θέα
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2023
Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου μια νέα επιχείρηση, καινούρια και διαφορετική για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης.
Έτσι κι αλλιώς με το δημοφιλές ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι.
Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!Βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ψηλά και με θέα πανοραμική.
Ο «Κυρ Στέφανος» σας καλεί σε ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι με στόχο να αναδείξει την εκλεκτή γεύση των κρεατικών, με ποικιλία τόσο σε χοιρινό όσο και σε μοσχαρίσιο κρέας από την πιο απλή του μορφή έως και μία μεγάλη ποικιλία premium κοπών, RibEye, Tomahawk, T Bone, Picanha, Flank Steak BlackAngus, τις οποίες συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια.
Αξίζει να δοκιμάστε τα υπέροχα μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες και φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που έλειπε από την πόλη μας.
Ο Αντώνης ως έμπειρος επαγγελματίας και γνώστης του είδους έχει επενδύσει σε ποιοτικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, και ελληνικές φάρμες.Με τις εκλεκτικά επιλεγμένες κοπές του εξωτερικού, στο εστιατόριο «Κυρ Στέφανος» αποδεικνύεται ότι το κρέας δεν αποτελεί απλά ένα γεύμα, αλλά μία εμπειρία απόλαυσης που αξίζει κανείς να δοκιμάσει δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.
Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με κολονάτα ποτήρια κρασιού, παγωμένο τσίπουρο και τοπικό ούζο τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών πιάτων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2251061590 και email: [email protected]