× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γιορτή σαρδέλας, με γεύση και άρωμα Καλλονής

Ξεκίνησαν το Σάββατο και κορυφώνονται σήμερα Κυριακή το βράδυ οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της σαρδέλας στη Σκάλα Καλλονής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2023

Γιορτή σαρδέλας, με γεύση και άρωμα Καλλονής

Κορυφώνονται σήμερα το βράδυ (Κυριακή) στη Σκάλα  Καλλονής, οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της σαρδέλας, που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο δήμος Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από χθες με μουσική βραδιά και ομιλίες για το πλούσιο οικοσύστημα του Κόλπου Καλλονής και την ιδιαιτερότητα της τοπικής σαρδέλας η οποία έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά νοστιμιάς και πλούσια θρεπτικά συστατικά ευεργετικά για την υγεία.

Το βράδυ οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με πολλές γευστικές εκπλήξεις από γνωστούς σεφ που θα φτιάξουν σαρδέλες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δωρεάν ψητές σαρδέλες για όλους τους επισκέπτες της γιορτής, άφθονο ούζο, προσφορά των ποτοποιών της Λέσβου και φυσικά νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική και χορευτικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε γεύση και μυρωδιά από τη γιορτή που ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Νέο Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέων οργάνων
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου

Ως τις 31 Ιανουαρίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου
ΓΕΥΣΗ

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο!
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Υποτροφία από το aRtοποιώ στη μνήμη της Αργυρώς Καραγκίκα

Η υποτροφία θα αφορά ένα παιδί από 10 έως 16 ετών και θα δωθεί έπειτα από διαγωνισμό ο οποιος θα ειναι σε ισχύ μεχρι 31 Ιανουαρίου
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η δύναμη της αγάπης, μέσα από την Τέχνη, στο «Λευκό χαρτί»

Νέα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την K-Gold Temporary Gallery για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εμπνευσμένα από την έκθεση της Γερμανίδας φωτογράφου Anne Morgenstern.
ΓΕΥΣΗ

Σαπφώ η Ερέσια: Η αληθινή μαγεία της εσοδείας 2024

Η οινοποιητική παράδοση της Λέσβου ζωντανεύει σε κάθε γουλιά του νέου λευκού κρασιού από την Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας
ΓΕΥΣΗ

Παραδοσιακή Τραχανόπιτα

Μια συνταγή από τον Γρηγόρη Στυλιανού
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εξόρμηση στις φυσικές ομορφιές και τα μυστικά του Αμπελικού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Mυτιληνιά φασολάδα για το κρύο!

Η μοναδική συνταγή της κ. Ταξιαρχούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σπάμε το περιπατητικό ρόδι στον ιστορικό Ροδότοιχο!

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Γιατί βάζουμε φλουρί στη βασιλόπιτα, τι συμβολίζει

Το κόψιμο της βασιλόπιτας δεν γίνεται μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά και τις άλλες μέρες του «Δωδεκαήμερου» των εορτών.