× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γήπεδο 5Χ5 στη Συκαμιά

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2021

Γήπεδο 5Χ5 στη Συκαμιά

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, υπέγραψε σήμερα Τρίτη  το πρωί με τον ανάδοχο, τη σύμβαση του έργου για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη Συκαμιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το χώρο που λειτουργούσε μέχρι το Μάρτιο του 2020 το Stage 2, το οποίο κάηκε σε πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μετά από  αίτηση του δήμου Δυτικής Λέσβου χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή γηπέδου από το Υπουργείο Μετανάσετυσης και Ασύλου με 90.000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ως χώρος πρώτης υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών που έβγαιναν με τις βάρκες στην περιοχή μέχρι να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.Το stage 2 είχε κλείσει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ