× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Για πρώτη φορά στις Περιφερειακές Εκλογές με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Δημοσίευση 24/4/2019

Για πρώτη φορά στις Περιφερειακές Εκλογές με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Στην διαχείριση των Περιφερειακών πραγμάτων, ανακυκλώνονται επί πολλές δεκαετίες τα ίδια ονόματα , η ανακύκλωση των οποίων έχει σαν αποτέλεσμα την ανακύκλωση των προβλημάτων και την ανακύκλωση της μιζέριας και της υποβάθμισης του Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να γίνει ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και πιστεύω ότι η πολυετή εμπειρία μου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και η πολυετή συμμετοχή μου στα κοινά (συλλόγους, υπηρεσιακά συμβούλια, και πανελλήνιες οργανώσεις ) μου δίνει τα εφόδια ώστε να γνωρίζω τον σωστό τρόπο διεκδικήσεων φέρνοντας θετικά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές και επέλεξα να συμμετέχω, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» του Παναγιώτη Χριστόφα. Ο Παναγίωτης Χριστόφας είναι ένας τεχνοκράτης με όραμα, στόχο και προσανατολισμό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας . Μία κίνηση ενεργών πολιτών, με σύνθημα την ανατροπή των δεδομένων και των κατεστημένων που καταδίκασε το Βόρειο Αιγαίο στην περιθωριοποίηση.

Θεώρησα, ότι οφείλουμε όλοι να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε το χέρι, στην πολύ δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η κοινωνία, οι Περιφερειακοί θεσμοί και η τοπική αυτοδιοίκηση στο σύνολο της .Θεωρώ πρέπει να τελειώσει ο συνήθης τρόπος διαχείρισης των τελευταίων ετών στην Περιφέρεια, οπού αναπαράγει την υποβάθμιση, που κρατά χαμηλά τον πήχη, με τρόπους που απαξιώνονται και οι ίδιοι οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης στα μάτια των πολιτών. Γιατί το Βόρειο Αιγαίο αξίζει μια καλύτερη τύχη , μια Περιφέρεια κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα δώσουμε όλοι μαζί, πολίτες και Περιφερειακή Αρχή, την μάχη , να σωθεί ο τόπος μας, να προχωρήσουμε στην Αποκέντρωση, στην ανάπτυξη της περιοχής μας , να ανεβάσουμε τον πήχη όπως αξίζει στους πολίτες των ακριτικών νησιών μας.

Όλοι μαζί, θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ και θα τα καταφέρουμε

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βιομηχανική κληρονομιά, από την Ξάνθη… στη Μυτιλήνη;

Μιλήσαμε με τη βιομηχανική αρχαιολόγο, Μαρία Πετρά, υπεύθυνη της εταιρείας Παστάλι που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Τι γνωρίζουμε σήμερα για τον αυτισμό

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΗΣΗ, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 25/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ένα μυθιστόρημα «αληθινό» για την πολιτική και τη Δικαιοσύνη

Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους το Σάββατο στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης, μιλήσαμε με τον συγγραφέα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Αποβολή, διαπόμπευση, λοβοτομή

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, δημοσιογράφος
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΑΣΤΡΙΑ: Στην καρδιά του Δάσους…

Ένα «μεγαλείο» ανευθυνότητας –Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κοινωνικές Συμμαχίες

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΛΑΣ, γιατρός
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 22/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κορίτσι έξι χρόνων μόνο χωρίς γονείς, έξω από την Ασφάλεια

Οι πρώτες μέρες της χούντας στη Μυτιλήνη μέσα από τις αναμνήσεις - Γράφει η ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Όψιμοι θιασώτες

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ, δικηγόρος, στέλεχος της Νέας Αριστεράς Λέσβου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ποιος θα είναι ο «τυχερός»….

Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ* για τα εγκαίνια του δρόμου Καλλονής-Σιγρίου