× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε γήπεδο 5Χ5 μετατρέπεται το stage2 στη Σκάλα Σκαμνιάς

«Κλείνουμε τις πληγές του παρελθόντος» ανέφερε σε δήλωση του ο Ταξιάρχης Βέρρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/5/2021

Σε γήπεδο 5Χ5 μετατρέπεται το stage2 στη Σκάλα Σκαμνιάς
Φωτό Αρχείου

Με απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και κατόπιν αίτησης του δήμου Δυτικής Λέσβου χρηματοδοτείται με 90.000 ευρώ η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο χώρο που λειτουργούσε το Stage 2, στην Σκάλα Σκαμνιάς.


Να υπενθυμίσουμε ότι o συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ως χώρος πρώτης υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών που έβγαιναν με τις βάρκες στην περιοχή μέχρι να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.Το stage 2 είχε κλείσει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου.Για την εξέλιξη της χρηματοδότησης του έργου ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Είναι έτοιμη η μελέτη και πάμε για δημοπράτηση του έργου. Να κλείνουμε και τις πληγές του παρελθόντος».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ