× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Bέρρος και Κουτουλάκης στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Εκτίμηση της κατάστασης των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/5/2021

Bέρρος και Κουτουλάκης στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του δήμου Δυτικής Λέσβου επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου
Ταξιάρχης Βέρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο περιθώριο των επισκέψεων ο κ.Βέρρος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα "του πιο σημαντικού Υπουργείου για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ευελπιστώντας σε στενή συνεργασία μαζί του στο μέλλον" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου.

Παράλληλα ο κ.Βέρρος επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τον πρόεδρο τουΔημοτικού Συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη, τον Αντιδήμαρχο Πέτρας Κώστα Πάππο, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή Κοκκινέλλη και την Αντιδήμαρχος Μολύβου Αφροδίτη Βατή, θα επισκεφτεί σήμερα όλες τις πληγείσες περιοχές από τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα για την εκτίμηση της κατάστασης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ