× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επι τάπητος τα προβλήματα των εμπόρων της Καλλονής

Συνάντηση Γιάννη Μπουρνού με τον Βαγγέλη Χαλκοδαίμονα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/4/2021

Επι τάπητος τα προβλήματα των εμπόρων της Καλλονής

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής Βαγγέλη Χαλκοδαίμωνα. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος Σταύρος Καραβασίλης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Καλλονής και συνολικά της Δυτικής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικονομική κρίση που γεννά η πανδημία, αλλά και η απουσία ουσιαστικής κρατικής στήριξης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, απειλεί άμεσα δεκάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους. Ταυτόχρονα, η αποψίλωση της Καλλονής από νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες (ΔΕΗ, ΔΟΥ και τώρα ΕΛΤΑ) δυσχεραίνει αφάνταστα την καθημερινότητα των πολιτών της Δυτικής Λέσβου, που για απλές διοικητικές πράξεις και δοσοληψίες είναι αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στην πόλη της Μυτιλήνης.

Συζητήθηκαν ακόμη οι αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Λέσβου, από τον πρωτογενή τομέα έως τον τουρισμό, και συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να είναι σε τακτική επικοινωνία, ώστε να αναδεικνύονται στη Βουλή όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ