× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυξημένες οι νοσηλείες λόγω κορονοϊού

18 οι νοσηλευόμενοι σήμερα Παρασκευή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ένας ο διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/3/2021

Αυξημένες οι νοσηλείες λόγω κορονοϊού
' χρόνος ανάγνωσης

Τα συνεχώς αυξημένα κρούσματα κορονοϊού διατηρούν ψηλά τον αριθμό των νοσηλευομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με επιπλοκές από τη νόσο. Η νεαρή ηλικία όμως όσων προσέρχονται δεδομένου του ότι μεγάλος αριθμός υπερηλίκων έχει εμβολιαστεί διατηρεί σε «ελέγξιμο» βαθμό τον αριθμό αυτόν ενώ πολύ χαμηλά παραμένει και ο αριθμός των νοσηλευομένων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από την οποία ένας πήρε χθες εξιτήριο.


Σήμερα Παρασκευή το πρωί στη μονάδα λοιμωδών και στην α’ παθολογική κλινική του Νοσοκομείου η οποία έχει μετατραπεί σε κλινική covid 19 συνολικής δυναμικότητας 20 κλινών νοσηλεύονται 18 ασθενείς με επιπτώσεις στην υγεία τους από τον κορονοϊό.Μόλις ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ειδικούς ο μεγάλος αριθμός νοσηλευομένων είναι αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων όλη την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ο υψηλός αριθμός κρουσμάτων και την εβδομάδα που τελειώνει δείχνει ότι ο μεγάλος αριθμός νοσηλευομένων θα συνεχιστεί. Μόνο το Μάρτιο στη Λέσβο έχουν διαπιστωθεί 232 κρούσματα κορονοϊού. Ενώ μόλις χθες Πέμπτη τα κρούσματα ανήλθαν σε 24.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου