× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την Τετάρτη συνεργείο του ΕΟΔΥ στην Αγιάσο

Παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων, από ασυμπτωματικούς ασθενείς. Έκκληση της προέδρου για υπευθυνότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/2/2021

Την Τετάρτη συνεργείο του ΕΟΔΥ στην Αγιάσο
' χρόνος ανάγνωσης


Στην Αγιάσο θα βρίσκεται αυτή την Τετάρτη 3 Μαρτίου, συνεργείο του ΕΟΔΥ το οποίο θα πραγματοποιήσει τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο γενικό πληθυσμό. Ο λόγος για τον οποίον γίνεται αυτό για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είναι επειδή παρατηρείται διασπορά κορονοϊού στην τοπική κοινωνία, κυρίως από ασυμπτωματικούς ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Πρόεδρος της Κοινότητας Διαμάντω Ρουγκέλλη εφιστά την προσοχή των πολιτών, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζεται πανικός παρά μόνο υπευθυνότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λόγω αύξησης των κρουσμάτων, σημειώνει η Δ. Ρουγκέλλη, και μεγάλης διασπορά από ασυμπτωματικους ανθρώπους, την Τετάρτη το πρωί θα βρίσκεται στη περιοχή Καμπούδι ο ΕΟΔΥ για να πραγματοποιησει καινούργια τεστ.Επισης θερμή παράκληση όσοι θέλετε να κάνετε έλεγχο να μην χρησιμοποιειτε μέσα μαζικής μεταφοράς να έρχεστε πρώτα σε συνεννόηση με μας και εμείς θα σας δρομολογουμε ,έτσι ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Υπομονη για λίγο καιρό ακόμη έως ότου σπάσει η αλυσίδα .Μεγάλη προσοχή στα μικρά παιδιά γιατι είναι ασυμπτωματικα και εύκολα μεταφέρουν άθελά τους τον ιό. Δεν χρειάζεται πανικός παρά μόνο υπευθυνότητα», καταλήγει στην ανάρτησή της η Διαμάντω Ρουγκέλλη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου