× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και τώρα τρέχουνε…

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Ν» ενεργοποίησε διερεύνηση των καταγγελλομένων για τα όσα συνέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης. «Δεν ήξερε τίποτα τίποτα» δηλώνει η συντονίστρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/11/2020

Και τώρα τρέχουνε…
' χρόνος ανάγνωσης

Με παρέμβαση της προέδρου της τριμελούς διοικούσας επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ελένης Μακρή «ενεργοποιούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες διερεύνησης των καταγγελλόμενων» αναφέρεται σε ανακοίνωση (σε μεγαλογράμματο γραφή) πριν λίγα λεπτά της συντονίστριας του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης κ. Ελεονώρας Μανιάτη.

Ο λόγος για το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Ν» σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο ασθενής Ν.Α. για το γιατρό που την περασμένη Δευτέρα εξέταζε χωρίς μάσκα γιατί «δεν υπάρχει κορονοϊός» για να βγει θετικός στον ιό το ίδιο απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Μανιάτη σπεύδει βέβαια να δηλώσει δημόσια πως «δεν έχει υποβληθεί μέχρι τώρα καταγγελία στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης» όταν ο κ. Ν.Α. μίλησε ο ίδιος μαζί της τόσο την περασμένη Τρίτη όσο και χθες Πέμπτη καταγγέλλοντας τα όσα έγιναν στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Ν.Α. η ίδια η κ. Μανιάτη του δήλωσε πως «δεν μπορεί να ξέρει τι κάνει ο κάθε γιατρός μέσα στο ιατρείο». Ας σημειωθεί ότι η χθεσινή επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία της ίδιας της κ. Μανιάτη που επικοινώνησε με τον κ. Ν.Α. Στην ανακοίνωση βέβαια δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο γεγονός της παραβίασης του πρωτοκόλλου περί εξέτασης του επιστρέφοντος από την άδεια υγειονομικού προσωπικού πριν προβεί σε οιαδήποτε ιατρική πράξη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Αιγαίο – 40 χρόνια γεύσης και παράδοσης στη Σκάλα Ερεσού

Ένα σημείο αναφοράς για καλό φαγητό, ζεστή φιλοξενία και θέα στο πέλαγος
ΓΕΥΣΗ

Εκδηλώσεις Λεσβιακής Γευσιγνωσίας στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου εκδήλωση Βιολογικού Μελιού από την Οικογενειακή Επιχείρηση «Μέλισσα» από την Άγρα
ΓΕΥΣΗ

Ταβέρνα «Ουρανός»: Μια οικογενειακή ιστορία τριών γενεών στην Επάνω Σκάλα

Από το 1995 μέχρι σήμερα, η παράδοση συνεχίζεται με την ίδια αγάπη από την εγγονή Μαρία Βασίβαγλη
ΓΕΥΣΗ

Δυναμική η παρουσία της Ποτοποιίας Σαμαρά στο OUZOFEST 2025

Το OUZOFEST 2025 φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη, ενώ ακολούθησε και εκδήλωση στη μαρίνα Πλωμαρίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο Μουσείο του Σιγρίου

την Παρασκευή 1 Αυγούστου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί το ελαίολαδο «Πηνελόπη Κουλαγίνη»
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ