
Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πλωμάρι επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανδρέα Παπαχριστοφόρου.

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού Σωκράτη Γιακουμή, συζητήθηκε η πορεία των εργασιών για την τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου Taraflex. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι παρεμβάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επισκέφθηκε το Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης συστημάτων πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης, ανακατασκευής εσωτερικών τμημάτων του κτιρίου και εκσυγχρονισμού του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του ιδρύματος.

Για την εξέλιξη του έργου πραγματοποιήθηκε συζήτηση παρουσία της προέδρου Ζωής Σκορδά και του μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βαγγέλη Βουνάτσου.
