
Μια διαφορετική εικόνα παρουσίασε το Δημοτικό Σχολείο Βαρειάς το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, καθώς το προαύλιό του μετατράπηκε σε υπαίθριο κινηματογράφο. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε μια βραδιά θερινού σινεμά, δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Παιδιά και γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκαν στον χώρο του σχολείου, για να απολαύσουν την προβολή και να περάσουν χρόνο μαζί. Τα φωτάκια και η φροντισμένη διαμόρφωση της αυλής συνέθεσαν μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, με τη μεγάλη συμμετοχή να αποτελεί το χαρακτηριστικό της βραδιάς.
Μια αυλή γεμάτη ζωή
Ο γνώριμος χώρος των μαθημάτων και των διαλειμμάτων έγινε, για λίγες ώρες, σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας για τη σχολική κοινότητα. Μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν στιγμές χαλάρωσης, σε μια εκδήλωση που έδωσε στα παιδιά ακόμη έναν ευχάριστο λόγο να επιστρέψουν στο σχολείο.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε παράλληλα μια ευκαιρία επικοινωνίας ανάμεσα στις οικογένειες, στην αρχή μιας περιόδου που φέρνει νέους στόχους και προσδοκίες για τους μαθητές.
Ευχές για μια δημιουργική χρονιά
Με τη βραδιά θερινού σινεμά, ο Σύλλογος καλωσόρισε τη νέα σχολική χρονιά μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και συντροφικότητας. Απευθύνοντας τις ευχές του προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε μια καλή, δημιουργική και φωτεινή χρονιά.