Ενημερωτική δράση για την πρόληψη περιστατικών απάτης πραγματοποίησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, διανέμοντας ειδικά φυλλάδια στους πολίτες.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση του κοινού και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, οι οποίοι συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο επιτήδειων που χρησιμοποιούν διαφορετικά προσχήματα και μεθόδους για να αποσπάσουν χρήματα ή προσωπικά στοιχεία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης των δραστών, καθώς και συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τους πολίτες να αναγνωρίζουν ύποπτες συμπεριφορές και απόπειρες εξαπάτησης.
Μέσα από τη δράση επισημαίνεται η ανάγκη οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην εμπιστεύονται αγνώστους που επικοινωνούν μαζί τους τηλεφωνικά ή εμφανίζονται στην κατοικία τους και να επιβεβαιώνουν κάθε πληροφορία πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συναλλαγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου πρόκειται να συνεχίσουν ανάλογες πρωτοβουλίες, με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης και της ασφάλειας των πολιτών.
Περισσότερες συμβουλές για την προστασία από περιστατικά απάτης είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην ενότητα «Οδηγός του Πολίτη».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Κτηνοτρόφοι, αγρότες και συνδικαλιστές ζήτησαν τέλος στις διώξεις, αποζημιώσεις, εμβολιασμό και ουσιαστικά μέτρα βιοασφάλειας, στην κινητοποίηση της Δευτέρας 27 Ιουλίου. Ο Στρατής Τσομπανέλλης δεν βγήκε να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους
Δεκατρείς κτηνοτρόφοι, αγρότες και συνδικαλιστές καταθέτουν την Δευτέρα 27 Ιουλίου για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του περασμένου Απρίλη. Τη νομική εκπροσώπησή τους έχει αναλάβει η Νίκη Τσιριγώτη
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου Δημήτρης Κόνσουλας μίλησε για τις ελλείψεις προσωπικού, τα οφειλόμενα ΜΑΠ, αλλά και τη δικαστική περιπέτεια μετά τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων