
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, με κεντρικό σύνθημα «Καμία ανοχή στην κρατική βία και την αστυνομική ασυδοσία».
Στην αφίσα της κινητοποίησης η οργάνωση αναφέρει ότι «η δολοφονία στο Άργος δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό», συνδέοντας το συγκεκριμένο γεγονός με ευρύτερα ζητήματα κρατικής βίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Παράλληλα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υποστηρίζει ότι η ατιμωρησία, η καταστολή, η φτώχεια και οι πόλεμοι αποτελούν στοιχεία της ασκούμενης πολιτικής, ενώ καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν μέσα από τη συλλογική δράση και τον αγώνα.
Στην αφίσα δεσπόζουν επίσης τα συνθήματα «Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες!» και «Καμία ανοχή στην κρατική βία», ενώ απευθύνεται ανοικτό κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση της Τετάρτης στην Πλατεία Σαπφούς.