
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας Ραγκαβά στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κάσπακα στη Λήμνο, η οποία είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νησί στις 21 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τον Δήμο Λήμνου, έχει ήδη ολοκληρωθεί η φάση των εργασιών σκυροδέτησης, που πραγματοποιήθηκε με ίδια μέσα του Δήμου. Συγκεκριμένα, έγιναν παρεμβάσεις σε επιφάνεια 140 τετραγωνικών μέτρων, με χρήση 21 κυβικών μέτρων σκυροδέματος, από συνεργείο του Δήμου.
Το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση και να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση από το σημείο.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Ευάγγελου Χασάπη και Βασίλειου Αρχοντίδη.
Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Λήμνου, συνεχίζονται παράλληλα οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία σε διάφορα σημεία του νησιού.