
Η Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο τεσσάρων συναντήσεων με θέμα την ισότητα των φύλων, με τίτλο «Ισότητα φύλων απλά μαθηματικά». Απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στις σύγχρονες κοινωνικές συνθήκες.
Στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση γύρω από ζητήματα ισότητας, η ανταλλαγή εμπειριών, η ενημέρωση για τους τρόπους προστασίας των δικαιωμάτων και η ενδυνάμωση μέσα από τη συλλογική δράση. Οι συμμετέχουσες καλούνται να εξερευνήσουν καθημερινές προκλήσεις που αφορούν τις έμφυλες σχέσεις και να αναζητήσουν εργαλεία αντιμετώπισης συμπεριφορών που αναπαράγουν ανισότητες.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Συνύπαρξης στη Μυτιλήνη, στη διεύθυνση Μεραρχίας Αρχιπελάγους 5, κοντά στο Αμφιθέατρο Επάνω Σκάλας, τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες
• Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
• Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025, 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
• Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2025, 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
• Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2025, 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας
➡ https://tally.so/r/w78zZa
Τοποθεσία στον χάρτη
➡ https://maps.app.goo.gl/4VdJQfVQaEXMRkHn6
Για περισσότερες πληροφορίες
📞 6976124710
Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος Citizens Equality Rights and Values και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ.