Τις πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στελέχη Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, προέβησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα, για παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου, σε φορτηγό , εντοπίστηκε, με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΑΡΗΣ», ένα ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Στη συνέχεια, μόλις ο 23χρονος παρέλαβε το δέμα, ακινητοποιήθηκε από τα στελέχη του Λιμεναρχείου. Στο δέμα βρέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 99,17 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε ένα πλαστικό κυτίο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 1,07 γραμμαρίων και ένας πλαστικός θρυμματιστής κάνναβης που περιείχε υπολείμματα κάνναβης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.