× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βιβλιοπωλείο Φωτίου: Μια ιστορία γνώσης και εμπιστοσύνης

Για περισσότερα από 40 χρόνια, το βιβλιοπωλείο που αγαπά το παιδί, το σχολείο και το βιβλίο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/9/2025

Βιβλιοπωλείο Φωτίου: Μια ιστορία γνώσης και εμπιστοσύνης
' χρόνος ανάγνωσης

Το Βιβλιοπωλείο Φωτίου αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη Μυτιλήνη εδώ και πολλές δεκαετίες, προσφέροντας με συνέπεια και αγάπη όλα όσα χρειάζεται η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Η ιστορία του ξεκινά στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αδιάλειπτα, με την ίδια αφοσίωση προς το βιβλίο, το σχολικό είδος, το παιδί και τη γνώση. Από την πρώτη γενιά της οικογένειας Φωτίου στην δεύτερη, το βιβλιοπωλείο συνεχίζει δυναμικά, διατηρώντας την παράδοση της προσωπικής εξυπηρέτησης και της ποιότητας.

Με επίκεντρο πάντα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τις προσιτές τιμές, το κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε σχολικά είδη, τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη και όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά και ξενόγλωσσα βοηθήματα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των μαθητών όλων των ηλικιών και βαθμίδων. Επίσης, το βιβλιοπωλείο συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, εξασφαλίζοντας στους πελάτες του άμεση πρόσβαση σε νέες κυκλοφορίες και δημοφιλείς τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδικό τμήμα αποτελεί ξεχωριστό προορισμό για γονείς και παιδιά, με πλούσια συλλογή από λογοτεχνικά βιβλία, παραμύθια, βιβλία δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικά παιχνίδια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των μικρών αναγνωστών. Παράλληλα, το κατάστημα ενημερώνεται διαρκώς με νέες ιδέες και προτάσεις για τη σχολική χρονιά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία και την εκπαιδευτική αξία των προϊόντων του.

Προσφορές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου
Στο Βιβλιοπωλείο Φωτίου, δεν είναι μόνο οι σχολικές ανάγκες που καλύπτονται. Εδώ, οι πελάτες μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Είτε πρόκειται για βιβλία, είτε για σχολικά είδη, οι προσφορές μας διευκολύνουν κάθε οικογένεια να προμηθευτεί ό,τι χρειάζεται για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βιβλιοπωλείο Φωτίου γίνονται δεκτά τα κρατικά voucher της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε σχολικά και εκπαιδευτικά είδη για όλες τις οικογένειες. Η εξυπηρέτηση παραμένει πάντα προσωπική και φιλική, με το προσωπικό να καθοδηγεί πρόθυμα τον επισκέπτη στις επιλογές του.

Με μια παράδοση δεκαετιών, το Βιβλιοπωλείο Φωτίου συνεχίζει να αποτελεί σημείο εμπιστοσύνης για κάθε εκπαιδευτικό, γονέα και μαθητή, διατηρώντας άρρηκτο δεσμό με την τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης. Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, παραμένει σταθερά προσανατολισμένο στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη στήριξη της εκπαίδευσης.

Αεροπόρου Γιανναρέλη 3
Τηλέφωνο 22510 43236.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα φωτιά στον καταυλισμό Ρομά στην Παγανή

Επί ποδός η Πυροσβεστική
ΑΤΖΕΝΤΑ

Μνήμη απελευθέρωσης: Σεπτέμβρης ’44 στη Λέσβο

Το ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στα Τσαμάκια για την ιστορική μνήμη και τους σημερινούς αγώνες
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έξι νέα έργα για την Παιδεία στο Βόρειο Αιγαίο

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη εντάσσονται στο Πρόγραμμα 2021-2027 έργα άνω των 15,8 εκατ. ευρώ για σχολικές υποδομές σε Σάμο, Χίο και Ικαρία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βαρύ πένθος στις ενορίες της Καλλιθέας Μυτιλήνης

Απεβίωσε ο αγαπημένος ιερέας που υπηρέτησε με σεμνότητα και αγάπη την τοπική Εκκλησία
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε κατάσταση ακραίας ξηρασίας η Λέσβος

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σε συνεργασία με την υπηρεσία Copernicus της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Tο επικίνδυνο «διαβατήριο» των εφήβων για κλαμπ και αλκοόλ στη Μυτιλήνη

Ένα κοινό μυστικό ανάμεσα στους ανήλικους, άγνωστο όμως σε γονείς και καταστηματάρχες – οι κίνδυνοι και οι ευθύνες που προκύπτουν
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ακραία ξηρασία στη Λέσβο

Κανονικές οι συνθήκες στη Σάμο, πιο ξερικές σε Χίο και Λήμνο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Φιλοτελική Λέσβος»

Αφιερωμένο στα γραμματόσημα και την ταχυδρομική ιστορία του Βορείου Αιγαίου
ΧΩΡΙΑ

Με λαμπρότητα τα Γενέθλια της Θεοτόκου στην Παναγιούδα

Πλήθος πιστών, παρουσία τοπικών αρχών και συμβολή εθελοντών στις ιερές εκδηλώσεις της Ενορίας
ΧΩΡΙΑ

Αυτοψία Χριστόφα στο έργο ηλεκτροφωτισμού του Σκοπέλου

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με τον γεωγραφικό αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο της κοινότητας και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

«Να μπει τέλος σε πρακτικές που ντροπιάζουν το νησί»

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης για τα περιστατικά κακοποίησης αλόγων σε πανηγύρια
ΧΩΡΙΑ

Τα Κεραμειά αποχαιρετούν έναν αξιόλογο άνθρωπο

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Μαρμαλέκας