Ο Ιππικός Σύλλογος Στύψης διοργανώνει το Σάββατο 16 Αυγούστου τη «Γιορτή των Αλόγων», προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή βραδιά στην αγορά του χωριού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, με την αφετηρία να δίνεται από το γήπεδο της Στύψης.
Τη μουσική διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβει η ορχήστρα του Ιγνάτη Σιμενή, προσφέροντας πλούσιο λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο της γιορτής, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν ψητό κρέας, σε μια εκδήλωση που υπόσχεται κέφι, μουσική και γεύσεις για όλους.
Ο Ιππικός Σύλλογος Στύψης καλεί κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή, τιμώντας την παράδοση και την αγάπη για τα άλογα.