Με διακρίσεις επέστρεψαν οι Shootfighters από το Aegean Boxing Cup
Δυναμική παρουσία της λεσβιακής ομάδας στη Χίο
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/7/2025

Με πολλές διακρίσεις και ακόμη περισσότερα χαμόγελα γύρισαν οι αθλητές της πυγμαχικής ομάδας Shootfighters από το Aegean Boxing Cup, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου 2025 στη Χίο. Η διοργάνωση, γνωστή και ως Κύπελλο Πόλεων, φιλοξενήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο «Εύθυμαχος Χίου» υπό την ευθύνη του προπονητή Ανδρέα Κεχαγιά και τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.
Οι Λέσβιοι πυγμάχοι απέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της ομάδας τους, κατακτώντας μετάλλια και –το σημαντικότερο– κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την αγωνιστικότητα, το ήθος και την εντυπωσιακή τους παρουσία πάνω στο ρινγκ.
Όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Νέλλος Ζαφειρίου, η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για αρκετούς αθλητές που κλήθηκαν να συνδυάσουν την προετοιμασία για το άθλημα με τις υποχρεώσεις των Πανελληνίων εξετάσεων. Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν όχι μόνο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αγωνιστικά, αλλά και να επιτύχουν στις σχολές της προτίμησής τους, αποδεικνύοντας ότι με στόχο και επιμονή, όλα είναι δυνατά.
Η συμμετοχή και οι διακρίσεις των SHOOTFIGHTERS στο Aegean Boxing Cup επιβεβαιώνουν την πορεία του συλλόγου προς την καταξίωση, καθώς πλέον έχει εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους συλλόγους πυγμαχίας της χώρας.