Στου Μαξίμου για επαφές με αντικείμενο τη Λέσβο ο Ιάσων Πιπίνης
Το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει τις επαφές του με υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίες όπως τονίζει «δεν έχουν προεκλογικό χαρακτήρα»
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2025

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιώργο Μυλωνάκη είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, στο πλαίσιο των επαφών του με στελέχη της κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν στη Λέσβο.
Με τον κ. Μυλωνάκη, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια θεωρείται εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Πιπίνης συζήτησε όπως υποστηρίζει, «ζητήματα που σχετίζονται με τη Λέσβο, με το έργο της κυβέρνησης στο νησί, αλλά και την παρουσία της Ν.Δ. στον νομό», χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο κ. Ιάσων Πιπίνης το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει τις επαφές του με υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίες όπως τονίζει «δεν έχουν προεκλογικό χαρακτήρα». Στις συζητήσεις αυτές, όπως υποστηρίζει, θέτει ζητήματα που αφορούν στον νομό Λέσβο.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα μάλιστα, πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση με κατοίκους στο Μεσότοπο, στους οποίους μίλησε «για το κυβερνητικό έργο στο νησί», ενώ όπως δήλωσε, κατέγραψε και θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Όπως αναφέρει ο κ. Πιπίνης, «εδώ και χρόνια, από πλευράς μου, επιδιώκω να μεταφέρω στην κεντρική κυβέρνηση σημαντικά θέματα ή να συμβάλλω στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας στη Λέσβο, φυσικά στο βαθμό που έχω την δυνατότητα. Αν και πολλοί λένε πως οι συζητήσεις αυτές γίνονται συνήθως πριν από τις εκλογές, στην περίπτωση μας αυτή η θεωρία δεν ισχύει, καθώς αυτή η περίοδος προφανώς δεν είναι προεκλογική, ούτε και υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές».