Αέρινες παρουσίες και χρυσές επιτυχίες
Η αγωνιστική ομάδα του Pole Fitness Μυτιλήνης συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό και κέρδισε εντυπώσεις και σημαντικές διακρίσεις
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/6/2025

Με εντυπωσιακές διακρίσεις και δυνατές στιγμές ολοκληρώθηκε η δεύτερη συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του Pole Fitness Mytilini σε πανελλήνιο διαγωνισμό. Η ομάδα συμμετείχε στον φετινό Aerial Acro Dance Cup Greece, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Ιουνίου στην Καλαμάτα, και απέσπασε επαίνους τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για το ήθος και την ομαδικότητα των αθλητριών της.
Η διοργάνωση αποτέλεσε μια δυνατή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από άσκηση ή διάκριση – είναι τρόπος ζωής. Ένας δρόμος γεμάτος καθημερινά μαθήματα υπομονής, επιμονής, σεβασμού προς τον εαυτό και τους άλλους. Παράλληλα, η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις ενισχύει την κοινωνικοποίηση, την ομαδικότητα, καθώς και σημαντικές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων και η λήψη αποφάσεων.
Η ομάδα του Pole Fitness Mytilini αγωνίστηκε σε απαιτητικά αγωνίσματα εναέριων οργάνων, όπως aerial sling, aerial hoop και aerial straps, τόσο σε αρχάριο όσο και σε προχωρημένο επίπεδο.
Διακρίσεις των αθλητριών:
Αρετούσα Τσομπανέλη – 2η θέση, aerial sling advanced juvenile
Δέσποινα-Λυδία Ορφανίδη – 2η θέση, aerial sling advanced kids
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΕυκλέια Φαράκλα – 3η θέση, aerial sling beginners juvenile
Ζωή-Ελπίδα Πετροπούλου & Πελαγία Μπόγη – 1η θέση, aerial hoop duo beginners junior
Αρετούσα Τσομπανέλη – 1η θέση, aerial straps advanced juvenile
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συμμετοχές με εξαιρετικές εμφανίσεις:
Μαρία Μαρσώνη – aerial sling advanced junior
Ζωή-Ελπίδα Πετροπούλου – aerial sling advanced junior
Πελαγία Μπόγη – aerial sling advanced junior
Νικόλ Αζάρ – aerial sling beginners juvenile
Η προπονήτρια της ομάδας, Δήμητρα Λεγάκη, εξέφρασε την υπερηφάνεια της για τις αθλήτριες της, που ξεπέρασαν τους φόβους τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. «Είμαι περήφανη για όλα τα παιδιά. Ξεχώρισαν όχι μόνο για την τεχνική τους, αλλά και για τη δύναμη ψυχής και την ομαδικότητά τους», δήλωσε.
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους γονείς των παιδιών, των οποίων η στήριξη είναι αναντικατάστατη. Χωρίς την παρουσία τους στο πλευρό των νεαρών αθλητριών, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό.