Υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΛ
Αποκαστάθηκε η έκτακτη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που συνέβη στην οδό Αριστείδη Δελή της Μυτιλήνης το πρωί της Κυριακής -Ο πρόεδρος Παναγιώτης Βάλεσης στο σημείο από την πρώτη στιγμή
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/6/2025

Με αυταπάρνηση και υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λέσβου) κατάφεραν να αποκαταστήσουν μεγάλη έκτακτη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην οδό Αριστείδη Δελή, στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα να τρέχει νερό στον δρόμο, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής αλλά και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Παρότι η ημέρα ήταν αργία, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ κινητοποιήθηκαν άμεσα και εργάστηκαν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Η υδροδότηση, σύμφωνα με ενημέρωση, θα επανέλθει σταδιακά τις επόμενες ώρες.Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Παναγιώτης Βάλεσης, βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή της βλάβης, επιβλέποντας τις εργασίες και δίνοντας κατευθύνσεις ενώ αργότερα προσήλθε και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας. Σε σύντομη δήλωσή του σε μέσο κοινωνικλης δικτύωσης εφίστησε την προσοχή τόσο στους οδηγούς όσο και στους δικυκλιστές για αυξημένη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω ολισθηρότητας και υπολειμμάτων νερού στον δρόμο.Η επιτυχής αποκατάσταση της βλάβης μέσα σε λίγες ώρες, ακόμη και σε ημέρα αργίας, αναδεικνύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της ΔΕΥΑΛ.