× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνελήφθησαν 17 άτομα στα νησιά του βορείου Αιγαίου για παραβάσεις του ΚΟΚ

Συλλήψεις ανηλίκων, γονέων και οδηγών χωρίς άδειες – Παραμέληση εποπτείας και επικίνδυνη οδήγηση σε πρώτο πλάνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2025

Συνελήφθησαν 17 άτομα στα νησιά του βορείου Αιγαίου για παραβάσεις του ΚΟΚ
' χρόνος ανάγνωσης

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, -17- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Την 03-06-2025 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 03-06-2025 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης - Κρατήγου, ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Την 03-06-2025 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 03-06-2025 στο Βαθύ της Σάμου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

• Την 04-06-2025 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Την 05-06-2025 στη Μυτιλήνη, -2- ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

• Την 05-06-2025 στο Καρλόβασι της Σάμου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Την 06-06-2025 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Την 06-06-2025 στο Βαθύ της Σάμου, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 06-06-2025 στη Χίο, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 06-06-2025 στο οδικό δίκτυο Μανταμάδου - Μυτιλήνης, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 07-06-2025 στην Καλλονή της Λέσβου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Προχθές (08-06-2025) στο Πυθαγόρειο της Σάμου, -2- ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

• Χθες (09-06-2025) στην περιοχή της Χώρας στη Σάμο, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Χθες (09-06-2025) στο Καρλόβασι της Σάμου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Από τη Γαλλία στην Λέσβο: Κινηματογράφος και πολιτισμός της διατροφής

Συνάντηση πολιτισμών και γεύσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου στη Λέσβο, 25 – 27 Ιουλίου στην Άναξο
ΔΡΑΣΕΙΣ

Διεθνής προσκοπική δράση στη Λέσβο

Μια ξεχωριστή προσκοπική εμπειρία έζησαν στη Λέσβο, από κοινού Έλληνες και Ιταλοί πρόσκοποι υπογραμμίζοντας στην πράξη πως η φιλία μιλάει όλες τις γλώσσες
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το συνδικάτο επισιτισμού Λέσβου συμμετέχει στην αντιπολεμική διαδήλωση

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αέρινες παρουσίες και χρυσές επιτυχίες

Η αγωνιστική ομάδα του Pole Fitness Μυτιλήνης συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό και κέρδισε εντυπώσεις και σημαντικές διακρίσεις
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Βροντερό «όχι» στην κεντρικοποίηση των Δ.Ο.Υ. από τη Μυτιλήνη

Δυναμική κινητοποίηση εργαζομένων και φορέων με αιτήματα για ενίσχυση της Δημόσιας Διοίκησης στις νησιωτικές περιοχές
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στο πλευρό των λαών και ενάντια στον πόλεμο οι συνταξιούχοι και οι προοδευτικές γυναίκες της Λέσβου

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου για την Παλαιστίνη και την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο
ΑΤΖΕΝΤΑ

Μπάσκετ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μυτιλήνης

Φιλανθρωπικό τουρνουά «Απόστολος Παύλος» στη Μυτιλήνη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ρεκόρ χρηματοδότησης για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από το Erasmus+

Με αύξηση άνω του 25% από το 2024, η επιχορήγηση αφορά φοιτητές και προσωπικό όλων των κύκλων και ειδικοτήτων
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

«Επίτιμος δημότης – ντροπή»: Πανεπιστημιακή καταδίκη της απόφασης του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου και άλλων φορέων ο Σύλλογος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Κάψαλα στα Χύδηρα

Η παρουσία των Ευρωπαίων εθελοντών έδωσε φέτος έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο έθιμο
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση από την Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου

Την Πέμπτη στην πλατεία Σαπφούς στις 7.30 το απόγευμα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος σπούδασε στην καρδιά του πολιτισμού και φέρνει την τέχνη του στον ΦΟΜ

Ανακαλύψτε την πορεία του 23χρονου μαέστρου και πιανίστα, από την εκπαίδευσή του στο Παρίσι έως το ρεσιτάλ την Τετάρτη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ