Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025 και ώρα 18:00, στον πολυχώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης (στη συμβολή των οδών Θεόφιλου Χατζημιχαήλ και Ηλία Βενέζη), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Γιατί να επιλέξω Σώματα Ασφαλείας;».
Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης, απευθύνεται τόσο σε μαθητές που σκέφτονται την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε κάποιο σώμα ασφαλείας ή στρατού, όσο και στους γονείς τους, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σχετικές δυνατότητες και προοπτικές.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
🔹 Για τις αστυνομικές σχολές:
🔹 Για τις στρατιωτικές σχολές:
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και τοπικών συλλόγων και φορέων.