× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Alley Dog: Εκεί που το καλό φαγητό συναντά την καθημερινότητά σου

Healthy bowls, χειροποίητο focaccia και πρωινό που σε γεμίζει ενέργεια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/4/2025

Alley Dog: Εκεί που το καλό φαγητό συναντά την καθημερινότητά σου
' χρόνος ανάγνωσης

Στην καρδιά της Μυτιλήνης, στην οδό Κομνηνάκη 7, το Alley Dog αποτελεί έναν all-day χώρο που έχει κερδίσει τη φήμη του για το προσεγμένο φαγητό και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, είτε για το πρωινό τους, είτε για ένα γρήγορο γεύμα, είτε για να απολαύσουν ένα χαλαρό καφέ με φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μέρα στο Alley Dog ξεκινά νωρίς, με τον αρωματικό καφέ να ξυπνά τις αισθήσεις. Το πρωινό εδώ είναι μια εμπειρία από μόνο του. Αν αγαπάς τις γλυκές γεύσεις, θα ενθουσιαστείς με τα φρεσκοψημένα βουτυρένια κρουασάν, γεμισμένα με πραλίνα φουντουκιού ή σπιτική μαρμελάδα, ενώ τα αφράτα brioche είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ σου. Για όσους προτιμούν πιο ελαφριές και υγιεινές επιλογές, το γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, μέλι και σπιτική granola είναι από τα best sellers, όπως και το chia pudding με γάλα καρύδας και κόκκινα φρούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Alley Dog δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα healthy bowls, που μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Επιλέγεις τη βάση σου ανάμεσα σε κινόα, καστανό ρύζι ή πράσινη σαλάτα, και προσθέτεις πρωτεΐνη όπως φιλέτο κοτόπουλο, καπνιστό σολομό ή τόφου, καθώς και φρέσκα λαχανικά, αβοκάντο και ξηρούς καρπούς. Όλα αυτά ολοκληρώνονται με σπιτικές σως, που απογειώνουν τη γεύση.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του μενού είναι το φημισμένο focaccia, που ζυμώνεται και ψήνεται καθημερινά στο κατάστημα. Μπορείς να το απολαύσεις σε κλασικές παραλλαγές, με πέστο βασιλικού, μοτσαρέλα και ντομάτα, αλλά και σε πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως με καραμελωμένα κρεμμύδια, φέτα και ελιές ή καπνιστό κοτόπουλο με μουστάρδα και λαχανικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνοδεύοντας το γεύμα σου, μπορείς να επιλέξεις δροσερούς φυσικούς χυμούς, detox ροφήματα ή smoothies με superfoods όπως goji berries, chia seeds και σπανάκι. Και αν έχεις όρεξη για κάτι γλυκό, τα energy balls, τα μπισκότα χωρίς ζάχαρη και τα raw vegan γλυκά είναι οι ιδανικές επιλογές για ένα υγιεινό και νόστιμο κλείσιμο.

Το Alley Dog συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς, στηρίζοντας τη ντόπια αγορά και προσφέροντας πάντα προϊόντα φτιαγμένα με φρέσκα, αγνά υλικά. Η ατμόσφαιρα του μαγαζιού είναι χαλαρή και ζεστή, ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρες το Alley Dog στην Κομνηνάκη 7, στο κέντρο της Μυτιλήνης, ή κάλεσε στο 22510 45630 για παραγγελίες και take away. Δοκίμασε το και κάνε την κάθε σου μέρα πιο γευστική!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ως 151 εκατ. ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης
Ως 151 εκατ. ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτος στο Βόρειο Αιγαίο ο Δήμος Μυτιλήνης με εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2026

Ο Παναγιώτης Χριστόφας ευχαριστεί υπηρεσίες και συνεργάτες για τη συλλογική προσπάθεια σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες
Πρώτος στο Βόρειο Αιγαίο ο Δήμος Μυτιλήνης με εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σήφης Βαλυράκης, μέσα από τα μάτια του Νίκου Σηφουνάκη

Ο πρώην Υπουργος μίλησε στην εκδήλωση μνήμης για τον Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στό κτήριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α με την ευκαιρία των πέντε χρόνων, από την δολοφονία του.
Ο Σήφης Βαλυράκης, μέσα από τα μάτια του Νίκου Σηφουνάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή εκδήλωση ΚΚΕ ‑ ΚΝΕ στη Λέσβο

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στο κτίριο Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ομιλητή τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
Ανοιχτή εκδήλωση ΚΚΕ ‑ ΚΝΕ στη Λέσβο
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ορχήστρα νέων ετοιμάζει ο Δήμος Μυτιλήνης

Η πρώτη συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Ορχήστρα νέων ετοιμάζει ο Δήμος Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δήλωση Μουτζούρη για τον δάσκαλο Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε στο ήθος και στον χαρακτήρα του εκλιπόντα
Δήλωση Μουτζούρη για τον δάσκαλο Παναγιώτη Παρασκευαΐδη
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βασιλόπιτα για τους Παφλιώτες της Αθηνας

Ο Σύλλογος πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στις 11 το πρωί
Βασιλόπιτα για τους Παφλιώτες της Αθηνας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ερχεται η γιορτή των υγροτόπων στην Αλυκή Καλλονής

Συνεργασία Ομίλου Πειραιώς και Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ευεργέτουλα
Ερχεται η γιορτή των υγροτόπων στην Αλυκή Καλλονής
ΔΡΑΣΕΙΣ

Σε εορταστικό κλίμα η πίτα του «Σάτυρου» στην Αγιάσο

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί μετά το άνοιγμα του Τριωδίου
Σε εορταστικό κλίμα η πίτα του «Σάτυρου» στην Αγιάσο
ΑΤΖΕΝΤΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η ΑΔΕΛ

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η ΑΔΕΛ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ψήφισμα τιμής και μνήμης για τον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Κοινότητα Μανταμάδου
Ψήφισμα τιμής και μνήμης για τον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Παναγιώτης Παρασκευαΐδης

Ένας σπουδαίος παιδαγωγός και πνευματικός άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον τόπο
Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Παναγιώτης Παρασκευαΐδης