× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ερεσό

Ενημερωτική δράση από τον Σύλλογο Γυναικών με Νεοπλασία & Φίλων Εθελοντών «Ροζ Δύναμη»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/3/2025

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ερεσό
' χρόνος ανάγνωσης

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στις 18:00, το Πολιτιστικό Κέντρο Ερεσού θα φιλοξενήσει μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού: Η ενημέρωση και η πρόληψη σώζουν ζωές!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών με Νεοπλασία & Φίλων Εθελοντών «Ροζ Δύναμη», που δραστηριοποιείται ενεργά στην ενημέρωση και την υποστήριξη των γυναικών σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και η προώθηση της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς η πρόληψη παραμένει το σημαντικότερο όπλο απέναντι στη νόσο.

Ομιλήτριες 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αληθινή Καποδίστρια, πρόεδρος του Συλλόγου «Ροζ Δύναμη», θα μιλήσει για την πορεία και το όραμα πέντε γυναικών που οδήγησε στη δημιουργία του συλλόγου.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου, ειδική ακτινολόγος, θα αναφερθεί στη σημασία της καθημερινής ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, τονίζοντας τη σημασία του προληπτικού ελέγχου.

Η Στέλλα Χίου, κλινική ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και ειδικός σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα εστιάσει στην κοινωνική συμπεριφορά απέναντι στον καρκίνο και στον τρόπο που επηρεάζει τις μικρές κοινότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ερεσού και του Φορέα Ανάπτυξης & Προβολής Ερεσού, που στέκονται αρωγοί στην προώθηση της ενημέρωσης και της πρόληψης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Τα Μιστεγνά τίμησαν το έθιμο της Δευτερανάστασης

Από νωρίς, οι καμπάνες του ναού ήχησαν χαρμόσυνα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εντυπωσιακή Ανάσταση στην Επάνω Σκάλα

Με φόντο τον κατανυκτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και την αύρα του Αιγαίου να αγκαλιάζει τη νύχτα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πάσχα στη Λέσβο για τον Νίκο Δένδια

Μαζί του ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και ο βουλευτής της ΝΔ
ΧΩΡΙΑ

Ψάλτης 5 ετών μάγεψε το Ίππειος

Με την αγγελική του φωνή στο η ζωή εν τάφω συνεπήρε το εκκλησίασμα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 16χρονος ανήμερα του Πάσχα

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης το πρωί της Κυριακής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην περιοχή της Γέρας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το Αγιο Φως έφθασε στη Μυτιλήνη

Με πτήση της Sky Express έγινε η μεταφορά του στο αεροδρόμιο της πόλης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά από την Ηγουμένη Ταβιθά και την αδελφότητα της Μονής το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τα φαναράκια στον ουρανό της Μυτιλήνης

Με θρησκευτική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε η περιφορά των Επιτάφιων των ενοριών του κέντρου της πόλης
ΧΩΡΙΑ

Πλήθος πιστών στην περιφορά του Επιταφίου στην Ερεσό

Η πομπή κινήθηκε στους δρόμους και την πλατεία του χωριού
ΧΩΡΙΑ

Ο Επιτάφιος των Βασιλικών

Με θρησκευτική κατάνυξη ο στολισμός