Οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ συμμετέχουν στην απεργία της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου
Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στα ΚΕΠ Νησιών Αιγαίου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2025

Το Σωματείο Εργαζομένων στα ΚΕΠ Νησιών Αιγαίου, ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα ΚΕΠ (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.), ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025.
Η κινητοποίηση αυτή πραγματοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών, που συγκλόνισε τη χώρα πριν από δύο χρόνια. Όπως επισημαίνει το σωματείο, παρά το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, η δικαιοσύνη παραμένει αδρανής, αφήνοντας τους υπευθύνους ατιμώρητους.
«Δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα. Απαιτούμε άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης», αναφέρουν οι εργαζόμενοι, καλώντας όλους τους συναδέλφους τους στα ΚΕΠ των νησιών του Αιγαίου να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία.
Η συμμετοχή στην κινητοποίηση αποτελεί, σύμφωνα με το σωματείο, ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην αδικία και την ατιμωρησία, υπογραμμίζοντας ότι η μνήμη των θυμάτων δεν πρέπει να σβήσει και η ευθύνη για την τραγωδία δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.