× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Την βίαζε το τέρας και δηλώνει ερωτευμένος»

Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/3/2024

«Την βίαζε το τέρας και δηλώνει ερωτευμένος»
' χρόνος ανάγνωσης

Την οργή της οικογένειας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό προκάλεσε η εισαγγελική πρόταση για την απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας.

Η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης, που μίλησε στο Mega, εξέφρασε την αγανάκτησή της για την εισαγγελική πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά «σου βιάζεται η αδερφούλα σου και το τέρας δηλώνει ερωτευμένο» ενώ για τη μητέρα της ξεκαθάρισε πως «παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο»

Η αδελφή της 12χρονης περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο.«Έχω μέσα μου στενοχώρια αλλά και οργή. Θυμό. Γιατί πιστέψαμε στη Δικαιοσύνη. Αλλά η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι. Δεν είναι βιαστής… είναι «ερωτευμένος»! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στην γειτονιά;»

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθεια της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένεια της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στην μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, η δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρόνης από τον Κολωνό συνεχίστηκε την Τρίτη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Την Τετάρτη το δικαστήριο θα ακούσει τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου και την Πέμπτη αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων της μητέρας, την οποία η εισαγγελέας «έδειξε» ως υπεύθυνη για την εκπόρνευση της 12χρονης κόρης της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ολοκληρώνεται η θητεία του Αλέξανδρου Κουβακά στο Βόρειο Αιγαίο

Αποστρατεύεται ο Αρχιπύραρχος και Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μετά από απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή σκυτάλης στην 98 ΑΔΤΕ με μετάθεση του Νικολάου Γκρέτσα

Αποχωρεί από τη Λέσβο ο διοικητής της 98 ΑΔΤΕ και αναλαμβάνει καθήκοντα στη Διοίκηση Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών
ΕΛΛΑΔΑ

Αποστρατεύεται ένας σταθερός φίλος της Λέσβου

Ο Υποστράτηγος Χριστόφορος Μπόκας ολοκληρώνει μια μακρά διαδρομή προσφοράς στο Πυροσβεστικό Σώμα αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα και στο Βόρειο Αιγαίο την περίοδο που είχε υπηρετήσει
ΕΛΛΑΔΑ

Ράλι χωρίς φρένο για τη χρυσή λίρα

Από τα 826 στα 1.020,8 ευρώ με τους Έλληνες να επιβεβαιώνουν τη διαχρονική τους εμπιστοσύνη στον χρυσό
ΕΛΛΑΔΑ

Πλεονάσματα στα χαρτιά, φτώχεια στην πραγματική ζωή

Η Ελλάδα προτελευταία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε βήμα πίσω δηλώνουν οι αγρότες πριν την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Τα τρακτέρ στους δρόμους, με ανοιχτό το εθνικό δίκτυο και αιχμή τα αιτήματα για Mercosur και κόστος παραγωγής προβλέπει η απόφαση της πανελλαδικής σύσκεψης των αγροτικών μπλόκων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πολλά τα μποφόρ και την Κυριακή στο ανατολικό Αιγαίο

Συστάσεις από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για ασφαλή πρόσδεση σκαφών και αποφυγή θαλάσσιων δραστηριοτήτων
ΕΛΛΑΔΑ

Το χάσμα της ψηφιακής οικονομίας στην Ελλάδα

Καταναλωτές ώριμοι επιχειρήσεις διστακτικές με τις online πωλήσεις να φτάνουν τα 36,1 δισ. ευρώ αλλά να περιορίζονται στο 9,5% του συνόλου του τζίρου
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως τις 16 Ιανουαρίου

Θα καταβληθούν 63,12 εκατ. ευρώ σε 66.607 δικαιούχους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δένει στο λιμάνι της Μυτιλήνης το Blue Star Myconos

To πλοίο της Blue Star Ferries θα παραμείνει στο λιμάνι της πόλης από το Σάββατο 10 Ιανουαρίου μέχρι την βελτίωση των καιρικών συνθηκών
ΚΟΣΜΟΣ

Πέρασε η συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur και με την ψήφο της Ελλάδας

Η εμπορική συμφωνία κέρδισε την απαιτούμενη ειδική πλειοψηφία, παρόλο που Γαλλία, Πολωνία, Αυστρία, Ιρλανδία και Ουγγαρία ήταν αντίθετες
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε κτηνοτρόφος

Είχαν θανατώσει το κοπάδι του εξαιτίας της ευλογιάς