× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Την βίαζε το τέρας και δηλώνει ερωτευμένος»

Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/3/2024

«Την βίαζε το τέρας και δηλώνει ερωτευμένος»

Την οργή της οικογένειας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό προκάλεσε η εισαγγελική πρόταση για την απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης, που μίλησε στο Mega, εξέφρασε την αγανάκτησή της για την εισαγγελική πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά «σου βιάζεται η αδερφούλα σου και το τέρας δηλώνει ερωτευμένο» ενώ για τη μητέρα της ξεκαθάρισε πως «παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας».


«Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο»

Η αδελφή της 12χρονης περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο.«Έχω μέσα μου στενοχώρια αλλά και οργή. Θυμό. Γιατί πιστέψαμε στη Δικαιοσύνη. Αλλά η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι. Δεν είναι βιαστής… είναι «ερωτευμένος»! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στην γειτονιά;»

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθεια της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένεια της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στην μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, η δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρόνης από τον Κολωνό συνεχίστηκε την Τρίτη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Την Τετάρτη το δικαστήριο θα ακούσει τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου και την Πέμπτη αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων της μητέρας, την οποία η εισαγγελέας «έδειξε» ως υπεύθυνη για την εκπόρνευση της 12χρονης κόρης της.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ