× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με φωτογραφίες από πλατφόρμες «sugar daddies» εμφανίστηκε ο Κουτσούμπας στη Βουλή

«Το ΚΚΕ ξέρετε δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια στην εκμετάλλευση» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/3/2024

Με φωτογραφίες από πλατφόρμες «sugar daddies» εμφανίστηκε ο Κουτσούμπας στη Βουλή

Με φωτογραφίες από πλατφόρμες με «sugar daddies» εμφανίστηκε στη Βουλή ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θέλοντας να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχτηκε ύστερα από την αναφορά του πως φοιτήτριες λόγω του υψηλού κόστους διδάκτρων στα Πανεπιστήμια «οδηγούνται να αναζητούν “sugar daddies” (σ.σ. εύπορους ώριμους άνδρες) για να χορηγήσουν τις σπουδές τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, κατά την οποία μάλιστα κατέθεσε τις φωτογραφίες στα πρακτικά, έγινε στο πλαίσιο της επετειακής συνεδρίασης της Ολομέλειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γεγονός που προκάλεσε και νέα αρνητικά σχόλια.

«Το ΚΚΕ ξέρετε δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια στην εκμετάλλευση», είπε και συνέχισε: «Πάντα την κατήγγειλε. Πάντα την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χθες στην Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της»

«Δεν ενοχλείστε για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημά σας. Γιατί δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτό τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις Σχολές τους στις χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείχνοντας φωτογραφίες από τις πλατφόρμες των sugar daddies και σχετικές διαφημίσεις, είπε: «τις βλέπετε κυρίες και κύριοι βουλευτές; Τις καταθέτω και στα πρακτικά. Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι φυσικά τις γυναίκες θύματα της εκμετάλλευσης».


Συνεχίζοντας την απάντησή του σε όσους τον εγκάλεσαν για την αναφορά του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε: «Αντί να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ, αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας. Μην τυχόν και αποκαλυφθεί αυτή η σαπίλα του δήθεν όμορφου αγγελικά πλασμένου κόσμου σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε στις νέες κοπέλες, να τις κοιτάμε στα μάτια και να τις καλούμε να πορευτούμε μαζί στους αγώνες για να διαμορφώσουμε ρωγμές στο τοίχος που ορθώνει η σύγχρονη σαπίλα του καπιταλισμού», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Όσο η Κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά και άλλοι εδώ μέσα, με αφορμή την σημερινή ημέρα να εμφανιστούν υπερασπιστές των δικαιωμάτων των Γυναικών και της λεγόμενης Ισότητας των φίλων, έχουν διαμορφώσει μια κόλαση με τις πολιτικές του για τις Γυναίκες των εργατικών, λαϊκών δυνάμεων».

«Πάψτε να υπερασπίζεστε την σαπίλα, την διαφθορά, τον εκφυλισμό, την οικονομική εξάρτηση και εκμετάλλευση των Γυναικών. Ναι, όλοι σας εδώ μέσα προσπαθείτε να κρύψετε ότι ενιαία υπερασπίζεστε κατευθύνσεις Οδηγίες της ΕΕ που έχει στρατηγική ενάντια των Γυναικών και τις καλείτε να συμφιλιωθούν».

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία