Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή το μεσημέρι το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, στα γραφεία του στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης, του Ταμείου, όπου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα δράσης του 2024, παρέστησαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι.
Στην ομιλία του ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Παναγιώτης Τακτικός, μεταξύ άλλων σημείωσε πως άμεσα θα μπούνε σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία όλων των λιμανιών, μικρών και μεγάλων στη Λέσβου και με την καλή όπως είπε συνεργασία των δύο δήμων θα γίνουν σημαντικά έργα το επόμενο διάστημα.
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας, έκανε ειδική αναφορά στη χερσαία ζώνη του λιμανιού και στην αναγκαιότητα να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την αναβάθμισή της, αφού όπως τόνισε είναι το πιο όμορφο κομμάτι της πόλης.